Brembo představuje nové produkty Brembo Upgrade

15. března 2021, 14:41

Firma Brembo představuje nové produkty Brembo Upgrade, které přichází s jednotným stylem a mají pomoci se správným výběrem brzdových komponentů a dalších řešení pro vaše vozidla.

Brembo Upgrade

Do nového vylepšeného systému jsou převedeny poznatky získané ze závodních tratí, a to za účelem zlepšení stylu, výkonu a spolehlivosti vozidel, ať už jsou používána na silnicích nebo závodí s časem na trati. Tento program je k dispozici zákazníkům po celém světě.

Produkty Brembo Upgrade vychází ze snahy společnosti stát se poskytovatelem řešení, přinášet produkty s přidanou hodnotou, které splňují požadavky světového trhu, a dále rozvíjet italskou značku.

Sortiment Brembo Upgrade se skládá ze tří produktových řad, a to Sport, GT a Pista. To umožňuje širokou škálu řešení.

SPORT – Výrobky z řady Brembo Sport, které zahrnují kotouče, destičky a brzdovou kapalinu, jsou ideální pro nadšence, kteří používají svá vozidla jak pro běžné použití na silnici, tak pro náročnější jízdu.

GT – Řada GT je nejkompletnější řadou brzdového systému Upgrade. Systémy Brembo Gran Turismo (GT), které zahrnují třmeny, destičky, kotouče, čelisti, hadice a hardware, nabízejí každodenní vynikající brzdnou sílu a dodávají jistotu při brzdění nezbytnou během závodu. Produkty jsou navrženy a testovány tak, aby zvládaly vysoký výkon.

Pista – Tato řada je navržena pro závodní dráhu. Zahrnuje třmeny, kotouče, čelisti, hadice a hardware. Brembo nabízí kompletní závodní systémy pro nejpopulárnější závodní vozy, které jsou určeny výhradně pro motoristický sport a jsou navrženy tak, aby poskytovaly ty nejlepší výsledky v extrémních podmínkách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!