Nová akumulátorová hustilka Bosch EasyPump vhodná i pro automobilové pneumatiky

10. května 2021, 14:35

Nová EasyPump od společnosti Bosch – 430 gramů lehká a mimořádně kompaktní – je řešením do domácnosti i na cesty. Díky ergonomickému designu s obzvláště tenkou rukojetí padne tato akumulátorová hustilka pohodlně do ruky a je připravena k okamžitému použití.

EasyPump je vhodná pro huštění různých pneumatik, jako jsou pneumatiky jízdních kol, automobilů a motocyklů, stejně jako míčů od fotbalových až po basketbalové, a také snadno nafoukne plavecké kruhy nebo vodní míče – bez nutnosti nafukování ústy. Na rozdíl od běžných tlakových pump jsou všechny potřebné adaptéry umístěny přímo v rukojeti, a jsou tak vždy po ruce. Ať už se jedná o jehlový adaptér, adaptér pro francouzské ventily/presta ventily běžné na silničních kolech nebo objemový adaptér pro plavací kruh a míč do vody – všechny mají své místo. Kromě toho je EasyPump přesně nastavitelná pro každou aplikaci: Funkce Autostop zajišťuje, že je vždy dosaženo přesně požadovaného tlaku vzduchu.

Snadná manipulace pro aplikace do 10,3 barů

Cílovou hodnotu lze přednastavit a uložit v barech, PSI nebo kPa. Maximální tlak je 10,3 baru, 150 PSI nebo 1.050 kPa, a proto je vhodná i pro pneumatiky silničních kol, které vyžadují nejvyšší tlak 8 barů a více. Použití je velmi jednoduché: Všechna nastavení lze snadno provést pomocí přehledných tlačítek a dobré čitelnosti znaků na velkém displeji. Zobrazena je cílová hodnota a aktuální tlak, zvolená jednotka tlaku a stav nabití akumulátoru. Kromě automatického procesu nafukování lze hustilku používat i bez nastavení cílové hodnoty pomocí ručního spuštění/zastavení.

Její LED světlo zajišťuje, že ventily jsou dobře viditelné i v tmavém prostředí, a proto je snadnější je připojit k přístroji.

Mobilní přístroj s vysokou kapacitou na jedno nabití akumulátoru

Díky délce pouhých 215 mm se EasyPump vejde do každé sportovní tašky, brašny na kolo a do každé přihrádky. Vzduchová hadice je potažena textilií, a je tak odolná proti případnému zlomení nebo přetržení. Navíc se může otáčet o 360 stupňů, což usnadňuje přístup do úzkých míst. Na jedno nabití akumulátoru můžete například nahustit šest pneumatik trekingového kola z 0 na 4,5 baru nebo pět pneumatik automobilu střední třídy z 2,0 na 2,5 baru. Díky nabíjecímu kabelu USB-C lze EasyPump nabíjet také v autě, z notebooku nebo prostřednictvím powerbanky.

EasyPump je v prodeji od února 2021. Všechny ceny jsou nezávazné doporučené ceny včetně aktuální DPH.

Technické údaje EasyPump
Kapacita akumulátoru 3,6 V
Max. tlak 10,3 barů/150 PSI/1050 kPa
Průtok vzduchu při 0 bar 10 l/min
Funkce Autostop Ano
Max. počet pneumatik na jedno nabití akumulátoru (z 2,0 do 2,5 bar, 205/55R16) / doba 5 / Ø 2:43 min/jedna automobilová pneumatika
Max. počet pneumatik jízdního kola na jedno nabití akumulátoru (z 0 na 4,5 baru, trekingové kolo, 28 palců x 1,5 palce šířky)/ doba 6 / Ø 2:08 min / pneumatika jízdního kola
Max. počet míčů na jedno nabití akumulátoru (z 0 do 0,8 bar, fotbalové míče velikost 5) / doba 38 / Ø 0:55 min / míč
Nabíjecí port / délka nabíjecího kabelu USB-C / 1 m
Rozměry (délka x šířka x výška) / délka vzduchové hadice 215 x 49,2 x 106 mm / 240 mm
Hmotnost 0,43 kg
Rozsah dodávky/doporučená maloobchodní cena včetně 21% DPH Přístroj v krabici s látkovým sáčkem, nabíjecím kabelem USB-C, jehlovým adaptérem, adaptérem pro francouzský ventil a objemovým adaptérem: 1 889 Kč

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!