Firma Osram nabízí přídavná dálková světla

29. června 2021, 9:35

Jestliže potřebujete osvítit vozovku a okolní prostředí intenzivnějším světlem, zpravidla nepomůže instalace jiných světelných zdrojů do současných světlometů. Řešením je proto instalace přídavných dálkových světel Osram LEDriving® Driving lights, které jsou při zohlednění lokální legislativy schválené i pro provoz na veřejných komunikacích a disponují homologací ECE (R7, R10, R112).

OSRAM dálková světla

Přídavná dálková světla jsou k dispozici v mnoha tvarech a výkonnostních variantách. Nejčastěji se setkáte s tzv. lightbary, tedy úzkými protáhlými LED pruhy s příkony od 35 do 140 W, v závislosti od jejich délky. Lze volit ale i kulaté, případně vyšší obdélníkové verze. Všechny verze vynikají značkovými a vysoce výkonnými LED diodami a mají dlouhou životnost přesahující 5000 hodin.

Těla dálkových světel jsou otřesu vzdorná a díky nejvyššímu stupni ochrany IP67/IP69K se nemusíte bát ani proniknutí vody nebo prachu. Veškerá elektronika, včetně chlazení a tepelné pojistky, je integrována, světla tedy stačí pouze podle legislativních požadavků připevnit, připojit na zdroj 12/24V napětí a můžete začít svítit. Zápis do velkého technického průkazu není potřeba.

OSRAM dálková světla

Bílé a silné LED světlo s teplotou chromatičnosti 6000 K tak můžete mít k dispozici doslova během několika málo minut. A to jak na dálku, tak na blízko, v práci nebo ve volném čase, na tmavých silnicích na venkově, lesních cestách, na silnici i mimo ni.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!