Delphi Technologies Aftermarket představuje program zaměřený na trh elektrifikovaných vozidel

8. září 2021, 10:05

Společnost BorgWarner přináší na aftermarket nové technologie v rámci svého globálního programu elektroniky pro elektrifikovaná vozidla. Nabídka produktů společnosti těží ze strategických obchodních investic společnosti BorgWarner do globálního rozšíření jejích elektrifikačních schopností, což umožňuje zákazníkům na aftermarketu přístup k produktům v kvalitě originálního vybavení (OE), jako jsou DC/DC měniče a konvertory, moduly hnacího ústrojí a palubní nabíječky.

Produkty Delphi Technologies

Společnost nabízí inovativní a komplexní řešení, které poskytuje přístup k nabíjecímu zařízení, přístup ke školení vedenému odborníky, pokročilou technickou podporu a tradiční náhradní díly, aby svým zákazníkům ještě více usnadnila servis a opravy tohoto rychle rostoucího trhu elektrifikovaných vozidel.

„Za posunem směrem k udržitelnosti nestojí pouze vládní iniciativy prodávat po celém světě výlučně vozidla s nulovými emisemi,“ řekl Alex Ashmore, prezident a výkonný ředitel společnosti BorgWarner Aftermarket. „Nyní máme důkaz, že i spotřebitelé chtějí ekologičtější mobilitu, protože v loňském roce došlo navzdory pandemii k celosvětovému nárůstu prodeje bateriových elektromobilů a plug-in hybridních vozidel o 43 %. Všechna tato vozidla využívají k pohybu výkonovou elektroniku a trh s náhradními díly bude potřebovat přístup ke komponentům, aby mohl růst spolu s tímto segmentem.“

Inovativní přístup společnosti k investicím do elektroniky pomohl zákazníkům splnit rostoucí požadavky na emise a spotřebu paliva a přispěl k rostoucímu přijetí elektrifikovaných vozidel ze strany zákazníků. Rozmanitý soubor řešení OE společnosti BorgWarner zahrnuje měniče a integrované měniče DC/DC (CIDD), moduly trakčních měničů (TPIM) a palubní nabíječky. Tyto díly poskytují dobrý výkon, velikost a hmotnost, a vedou k výraznému snížení nákladů.

Flexibilní a přenosné nabíjecí zařízení

Společnost Delphi Technologies rozptyluje obavy spotřebitelů ohledně dojezdu vozidel inovativním, cenově dostupným a multifunkčním nabíjecím zařízením, které lze použít prakticky kdekoli. Nabíječka pro elektrická vozidla, která je podložena zkušenostmi ze sériové výroby pro řadu výrobců OEM, je vybavena řídicím a ochranným zařízením (IC-CPD) integrovaným do kabelu. Umožňuje bezpečné nabíjení elektromobilů (EV) pomocí stávající infrastruktury (např. z domácí zásuvky). Toto zařízení, které lze snadno uložit do zavazadlového prostoru elektromobilu, je ideální pro krátké cesty a noční nabíjení. Nabíječky pro elektromobily od společnosti Delphi Technologies jsou určeny pro jednotlivé země a jsou k dispozici v Severní Americe, Evropě a Číně.

Něco víc než součástky – inovativní kompletní servis

S ohledem na budoucí trendy elektrifikace se společnost Delphi Technologies zavázala poskytovat technické školení, které budou mechanici na celém světě potřebovat k bezpečnému servisu vysokonapěťových automobilových technologií. Společnost nabízí komplexní školení pro servis plug-in a hybridních elektrických vozidel (PHEV/HEV) a do budoucna plánuje tento program rozšířit, aby bylo možné uspokojit více servisních potřeb. Průkopnické produkty společnosti Delphi Technologies zahrnují v závislosti na regionu vysoce kvalitní tradiční náhradní díly, díky kterým je možné provádět opravy hnacího ústrojí (brzdy, senzory), systémů chlazení, řízení a zavěšení, a také kompletně servisovat elektrická vozidla.

„Soutěž v oblasti elektrifikace je obrovskou příležitostí pro aftermarket, kterou mohou využít ti, kdo mají správné díly, nástroje a odborné znalosti pro servis vozidel nové generace,“ dodává Ashmore.

„Proto jsme ve společnosti Delphi Technologies nadšeni nejen z toho, že můžeme na aftermarket přinést průkopnickou technologii OE společnosti BorgWarner, ale také z toho, že můžeme mechanikům poskytnout technické školení a podporu nezbytnou k tomu, aby se seznámili s novými technologiemi používanými v novém vozovém parku složitých elektrifikovaných vozidel.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!