Nový prezident a generální ředitel pro oblast aftermarketu v MANN+HUMMEL

10. září 2021, 13:12

Stefan Tolle od nynějška zastává ve společnosti MANN+HUMMEL funkci prezidenta a generálního ředitele pro aftermarket. Sedmapadesátiletý Tolle následuje Kurka Wilkse, prezidenta a generálního ředitele skupiny MANN+HUMMEL, který tuto funkci zastával dočasně.

Stefan Tolle, MANN+HUMMEL

Wilks: „Jsme rádi, že máme v našich řadách Stefana Tolleho, zkušeného manažera a osvědčeného odborníka v oblasti aftermarketu. Jsem přesvědčen, že je tou správnou osobou, která dále posílí naše podnikání a učiní jej vhodným pro budoucnost.“

Tolle pracoval pro společnost Bosch více než tři desetiletí v různých funkcích, včetně mnoha let v oblasti aftermarketu. Naposledy byl generálním ředitelem společnosti Syntegon Cartoning – Track & Trace GmbH, odštěpného závodu Bosch Packaging Technology.

„Práce v oblasti aftermarketu mě opravdu baví a těším se na nové výzvy v novém týmu,“ říká Tolle. Jako nadšený týmový sportovec je přesvědčen, že tým je vždy více než jen součet jednotlivých hráčů. Mezioborové a mezinárodní uspořádání je pro něj velmi důležité: „Mix vytváří rozdíl! Různé přístupy k řešení v globálních týmech vedou k úspěchu,“ říká Tolle, který na svých předchozích pozicích působil především v Německu a USA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!