Nový styl brzdových destiček řady Brembo Xtra

1. října 2021, 9:15

Výrobce brzdových dílů Brembo představuje nový styl brzdových destiček Brembo Xtra pro aftermarket. Tato řada destiček byla vyvinuta jako doplněk k řadě vrtaných a drážkovaných kotoučů pro aftermarket a uspokojuje potřeby nadšenců sportovní jízdy, kteří vyžadují pohodlí a dlouhou životnost i při každodenním používání na silnici.

Brzdové destičky Brembo Xtra

Vizuálně aktualizované brzdové destičky Brembo Xtra, které je možné zakoupit od června 2021, mají zcela novou grafiku zahrnující nový šedý lem s červeným potiskem destiček s logem „Brembo Xtra“. Tento nový design nahrazuje laserové gravírování.

V souladu s vysokými požadavky na udržitelnost jsou aktualizované brzdové destičky dodávány v obalu, který je zcela recyklovatelný. Estetický redesign brzdových destiček spolu s obnoveným obalem odlišuje řadu Brembo Xtra od všech ostatních řad společnosti a zdůrazňuje tak její ultraprémiové vlastnosti.

Brzdové destičky Brembo Xtra „nového vzhledu“ mají schválení ECE R90, což znamená, že jsou plně kompatibilní náhradou pro silniční použití. U brzdových destiček Brembo Xtra s černou podložkou a nových destiček s šedou podložkou probíhá přechodná fáze, což znamená, že obě varianty bude možné na trhu zakoupit po dobu několika měsíců.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!