REPXPERT 3.0 – Společnost Schaeffler posouvá servisní portál na další úroveň

18. října 2021, 16:10

Před pěti lety byla spuštěna dosavadní verze servisního portálu REPXPERT společnosti Schaeffler. Od té doby se portál vyvinul v silnou značku na trhu s náhradními díly pro automobily a sdružuje všechny služby společnosti Schaeffler zaměřené na servisy.

portál REPXPERT

V současné době má přístup k REPXPERTu přibližně 200.000 uživatelů z 36 portálů v 16 jazycích. Aby bylo množství informací přehledněji strukturováno a webové stránky byly uživatelsky přívětivější, společnost Schaeffler vylepšila svůj portál a pozvedla jej na novou úroveň. Nový portál se ovládá intuitivně, uživatele rychle navede a nabízí více technického obsahu než dosud.

Každý návštěvník webových stránek má k dispozici rozsáhlé technické informace a údaje o opravách, přehled vzdělávacích kurzů, novinky a akce. Registrovaní uživatelé mají po ruce ještě více funkcí: mají přístup ke kompletnímu katalogu náhradních dílů se všemi údaji o výrobci a mohou si prohlédnout jeho nejnovější aktivity, například nedávno dodané produkty nebo vozidla.

Integrovaný katalog náhradních dílů nadále nabízí zdarma celý sortiment všech výrobců náhradních dílů a nyní umožňuje snadnější přístup k rozsáhlým informacím o opravách a údržbě (RMI). Novinkou je skutečnost, že údaje o výrobcích Schaeffler jsou nyní denně aktualizovány.

V novém prostoru pro školení poskytuje REPXPERT kurzy zájemcům z řad autoservisů s teoretickými a praktickými znalostmi: školení v učebně, online školení a e-learningová školení jsou přístupná buď přímo, nebo je lze rezervovat prostřednictvím integrovaného kalendáře s online registrací. REPXPERT 3.0 navíc nabízí podrobnější technické informace, které se neustále rozšiřují, jako jsou montážní videa, návody krok za krokem, tipy pro autoservisy a pomoc při typických montážních chybách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!