Společnost Dayco sjednocuje řešení webového katalogu

8. listopadu 2021, 13:00

S cílem urychlit a usnadnit vyhledávání správných náhradních dílů společnost Dayco, přední dodavatel motorových dílů a řídicích systémů pro automotive, průmysl a aftermarket, kompletně přepracovala a integrovala řešení webového katalogu Dayco na své celosvětové aftermarketové webové stránky daycoaftermarket.com.

Web katalog Dayco

V minulosti měli uživatelé přístup ke katalogům pro jednotlivé trhy, z nichž každý měl mírně odlišný styl a rozvržení v závislosti na místě, kde se uživatel nachází, zatímco v novém katalogu jsou po výběru regionu vzhled, formát a funkce jednotné a vše je dostupné ve 14 jazycích.

„Vzhledem k tomu, že informace o produktech jsou v rámci moderních webových stránek velmi důležitou funkcí, byla možnost přístupu k nim z kterékoli části webu klíčovou prioritou projektu,“ řekl Enzo Rabante, senior IT manažer – Global Digital Solutions, společnosti Dayco. „Z tohoto důvodu jsme do pravého dolního rohu každé stránky umístili widget, který uživatelům umožňuje přejít do sekce katalogu kterékoli části webu jediným kliknutím.“

Zlepšili také uživatelské prostředí tím, že zvýšili počet metod vyhledávání a rozšířili počet skupin výrobků, které katalog obsahuje. To odráží rozšíření nabídky Dayco pro aftermarket. Obrázky jsou také prezentovány přehledným a konzistentním způsobem s použitím vysoce kvalitní grafiky. Intuitivní povaha designu znamená, že může fungovat stejně přehledně a efektivně, ať už je prohlížen prostřednictvím stolního počítače, tabletu nebo chytrého telefonu.

Díky těmto inovacím je katalog uživatelsky přívětivější a díky přidaným funkcím, jako je historie předchozího vyhledávání či možnost opustit katalog, navštívit jiné oblasti webu, a pak okamžitě pokračovat ve vyhledávání na stejném místě, kde jste katalog opustili.

Dayco je globální společnost s jednotnými standardy a metodikou ve všech oblastech svého působení, a proto je pro nás tak důležité zajistit, aby se tyto klíčové atributy odrážely na webových stránkách společnosti pro aftermarket a zejména ve formě a funkci katalogu, který je jednou z hlavních předností stránek,“ dodává Rabante.

Prohlédněte si webový katalog sami na daycoaftermarket.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!