Firma Valeo byla oceněna společností Frost & Sullivan

22. listopadu 2021, 9:52

Na základě nedávné analýzy stěračů pro užitková vozidla na evropském aftermarketu udělila společnost Frost & Sullivan společnosti Valeo ocenění European New Product Innovation Award.

Společnost Valeo pod značkou SWF je prvním a jediným dodavatelem originálního vybavení (OES), který na aftermarketu nabízí stěrače s unikátním designem pro Mercedes-Benz (MB) Actros MP5. Její patentované konektory řeší potřeby montáže stěrače, přičemž jejich design je odlišný od verzí OE, aby se zabránilo padělání.

„Stěrač u modelu Actros MP5 má jedinečné uchycení, protože společnost MB si patentovala svůj konektor, aby zabránila reprodukci svého produktu na aftermarketu,“ uvedl Avijit Ghosh, ředitel oddělení konzultací společnosti Frost & Sullivan. „Výrobek společnosti Valeo přesně odpovídá uložení, tvaru a funkci originální verze s výjimkou konektoru patentovaného společností MB. Vzhledem k tomu, že společnost Valeo dodává také OE verzi stejného stěrače, mohou si být zákazníci jisti, že výrobek splňuje všechny specifikace OE.“

Společnost Frost & Sullivan každoročně uděluje ocenění společnosti, která vyvinula inovativní prvek v produktu s využitím špičkových technologií. Ocenění je uznáním přidané hodnoty funkcí/přínosů produktu a zvýšené návratnosti investic (ROI), kterou poskytuje zákazníkům, což následně zvyšuje potenciál získávání zákazníků a celkového pronikání na trh.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!