OSRAM: LED dálková a tlumená světla LEDriving® XTR

10. března 2022, 11:39

Moderní světelné zdroje OSRAM LEDriving® XTR s teplotou chromatičnosti 6000 K a velmi kompaktním designem poskytují snadné plug and play řešení pro modernizaci jakýchkoliv H4/H7 halogenových světlometů.

Nejmodernější technologie BeamGuide nabízí stylový a moderní vzhled s vynikajícím světelným výkonem. Optimalizovaná distribuce světla umožňuje vytvořit dokonalý tvar světelného kuželu, díky kterému umožní řidičům vidět dále a dříve detekovat překážky.

Světelné zdroje XTR mají aktivní chlazení, prostřednictvím optimalizovaného vysokorychlostního a tichého ventilátoru s až 10.000 ot./min. Díky tomu nabízejí extrémní úroveň výkonu s vynikající odolností, dlouhou životností a 3letou zárukou. Krom toho mají o 70 % nižší spotřebu energie ve srovnání s klasickými halogenovými žárovkami.

LED zdroje XTR jsou vyráběné v certifikovaných závodech OSRAM podle IATF16949, nejvyšších standardů automobilové kvality. Nesmí být ale dle současně platné legislativy provozovány na veřejných komunikacích, slouží tedy pouze pro off-road nebo sportovní účely.

Více informací naleznete na stránkách OSRAM.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!