Aktualizace vyhledávače produktů NGK Spark Plug

23. května 2022, 11:48

Společnost NGK SPARK PLUG zaktualizovala svůj vyhledávač náhradních dílů pro čtyřkolová vozidla. E-katalog je k dispozici ve více než 40 jazycích (i v češtině a slovenštině) a umožňuje zákazníkům z celého světa přístup k portfoliu dílů zapalování a elektroniky pro aftermarket.

Aktualizovaný vyhledávač produktů NGK Spark Plug

Firma využila zkušeností společnosti TecAlliance, jejíž katalog TecDoc je standardem na trhu s náhradními díly.

„Aktualizovaný vyhledávač náhradních dílů je dalším krokem k digitalizaci naší společnosti. Náš nový e-katalog posiluje naši přítomnost v digitálním světě tím, že našim zákazníkům po celém světě poskytuje moderní a intuitivní formu vyhledávání. Nabízí komplexní, pravidelně aktualizované a snadno spravovatelné údaje o produktech. Použité úpravy zvyšují spokojenost našich zákazníků,“ říká Frank Massia, marketingový ředitel pro aftermarket v regionu EMEA společnosti NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH.

Díky novému, snadno použitelnému vyhledávacímu nástroji je nalezení správného náhradního dílu jednoduché a všechny produkty pro konkrétní vozidlo se zobrazí na jediné stránce. Mezi výhody této aktualizace patří interaktivní prohlížení katalogu, průběžně doplňovaná data a standardizované popisy vozidel a produktů. Nový e-katalog s aktualizovaným ovládacím panelem a grafickým vyhledáváním produktů je pro uživatele intuitivní a zajišťuje rychlou a efektivní identifikaci konkrétního vozidla a souvisejícího náhradního dílu. Aktualizovaný vyhledávač se nachází na adrese www.ngkntk.com a lze jej otevřít kliknutím na ikonu „Vyhledávač produktů“ v pravém horním rohu stránky. E-katalog byl navíc optimalizován pro rozhraní vhodné pro mobilní zařízení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!