Firma Hidden Harbor Capital Partners převezme společnost Dayco

16. srpna 2022, 13:55

Společnost Dayco, LLC („Dayco“) a Hidden Harbor Capital Partners („Hidden Harbor“), soukromá kapitálová společnost, která pomáhá vytvářet úspěšné obchodní příběhy budováním týmů zaměřených na realizaci, oznamují podpis konečné dohody, na jejímž základě Hidden Harbor získá společnost Dayco. Finanční podrobnosti transakce nebyly zveřejněny.

„Jedná se o důležitý milník pro naše podnikání a jsme nadšeni, že s našimi novými partnery ve společnosti Hidden Harbor vstupujeme do další fáze růstu,“ řekl Joel Wiegert, generální ředitel společnosti Dayco. „Těšíme se na spolupráci se společností Hidden Harbor a na to, že budeme moci využít zkušeností jejich provozních partnerů a navázat na úspěch Dayco. Naše partnerství se společností Hidden Harbor umožní společnosti Dayco větší flexibilitu při poskytování služeb našim zákazníkům, partnerům v dodavatelském řetězci a zaměstnancům a společný postup směrem k úspěšné budoucnosti.“

„Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s Joelem a ostatními talentovanými členy globálního vedení a zaměstnanci na dalším budování značky Dayco, kterou zákazníci a partneři po celém světě oceňují již více než 100 let,“ řekl Andrew Joy, partner společnosti Hidden Harbor.

Transakce podléhá obvyklým podmínkám uzavření a v současné době se očekává, že bude dokončena ve třetím čtvrtletí kalendářního roku 2022.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!