NISSENS: Nové EGR chladiče a vysokonapěťové elektrické klima kompresory

17. října 2022, 11:34

Nissens Automotive rozšiřuje svou nabídku o EGR chladiče a vysokonapěťové elektrické klima kompresory.

Chladiče EGR Nissens

Chladiče EGR

Produktová řada Nissens související s účinností motoru a emisí se skládá z mezichladičů, turbodmychadel, ventilů EGR a modulů a nyní se rozšiřuje o novou skupinu – chladiče EGR. Rozšíření znamená, že zákazníci společnosti Nissens mohou nyní těžit z doplňkové řady dílů EGR.

Nově uvedené chladiče EGR se přirozeně vyznačují kvalitou produktu, aby odpovídaly standardům kvality Nissens. Kvalita Nissens zahrnuje širokou škálu testů prováděných interně i externě po celém světě a zahrnují mnoho vylepšení materiálů, které přispívají k vysokému tepelnému výkonu a celkové odolnosti každého produktu. I tato produktová skupina je zahrnuta do konceptu First Fit, kde v balení s produktem je i drobný montážní materiál, který urychluje a usnadňuje samotnou instalaci chladiče.

Úvodní řada chladičů Nissens EGR se skládá z 26 modelů pro nejpopulárnější vozidla v EU a pokrývá rychle se rozvíjející vozový park. Pokrývá 71 OE čísel a v následujících měsících se bude navyšovat.

Vysokonapěťové elektrické klima kompresory

Společnost pokračuje ve svém plánu elektrifikace dílů a uvádí na trh nový elektricky poháněný produkt. Vysokonapěťový elektrický klima kompresor je nejnovějším rozšířením řady v nabídce Climate Comfort společnosti Nissens a je součástí široce využívanou ve všech typech nových energetických vozidel.

Elektrické kompresory Nissens jsou elektrické motorem poháněné jednotky založené na spirálové technologii. Pro zajištění optimálního pracovního výkonu a dlouhé životnosti systému tepelného managementu vozidla jsou předem naplněny specifickým mazivem určeným pro daný model vozidla.

Startovací řada elektrických kompresorů Nissens se skládá z 5 položek pro nejrozšířenější modely plně elektrických nebo hybridních vozů, mezi které patří mimo jiné Tesla Model 3, Kia Niro a Hyundai Ioniq. Sortiment se bude dále rozšiřovat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!