ROWE HIGHTEC ANTIFREEZE – žádné kompromisy při výběru chladiva

17. října 2022, 11:51

K zajištění dlouhodobého bezproblémového provozu motoru je zapotřebí nejen správný motorový olej, ale také vhodně zvolená chladicí kapalina, která se nachází v chladicích okruzích vozidel.

ROWE HIGHTEC AntifreezeProč je při ochraně chladiče před mrazem důležitá kvalita kapaliny?

Výběr správné ochrany chladiče motoru před mrazem je velmi důležitý, kvůli:

  • ochrany proti přehřátí
  • důslednému odvodu tepla ze systému do okolí
  • Ochraně proti korozi a kavitaci (rychlá přeměna kapaliny z kapalné fáze na plynnou)

Vlastní oddělení výzkumu a vývoje

Snaha o efektivitu a poznání: to charakterizuje naše oddělení výzkumu a vývoje. Díky našim zkušenostem a vysoce moderní laboratoři v továrně ve Wormsu spolehlivě vylepšujeme naše výrobky k dokonalosti.

V roce 2015 jsme v laboratoři společnosti ROWE Mineralölwerk GmbH vyvinuli nemrznoucí směs do chladičů v OE kvalitě! Vynikající kvalita nemrznoucích směsí ROWE HIGHTEC Antifreeze byla potvrzena většinou nezávislých laboratoří a oceněna schválením německých, korejských a japonských výrobců OEM.

ROWE HIGHTEC Antifreeze

Ochrana chladiče před mrazem – ROWE HIGHTEC je nejlepší volbou!

  • Vynikající ochrana díky správné volbě kvality a množství přísad.
  • Schválení od výrobců originálního vybavení.
  • Úzká spolupráce s výrobci pro OE!
  • Jeden z mála výrobců chladicích kapalin na světě s certifikací IATF 16949!
  • 100% německý výrobek „made in Germany“.
  • Nezávislé testy ukazují, že splňujeme a výrazně překračujeme většinu hodnot mezinárodních norem a schválení.

Po dvoutýdenním antikorozním testu

Koroze různých kovů po dlouhodobém kontaktu s nemrznoucím přípravkem ROWE HIGHTEC Antifreeze. Výrobek ROWE (vlevo) a běžně dostupný produkt (vpravo).

Zkoušely se tyto materiály: hliník, železo, ocel, mosaz, cín, měď.

Nejlepší testovací hodnoty v oblasti ochrany proti korozi

V tabulce je uvedena maximální změna měrné hmotnosti kovu po dvoutýdenním kontaktu s prostředkem na ochranu proti mrazu. Omezení normy ASTM D1384 udávají maximální hodnotu v gramech, o kterou se může kov zvětšit po trvalém kontaktu s nemrznoucí směsí. Nemrznoucí směsi ROWE HIGHTEC mají často více než 100krát nižší hodnoty, než je tento limit, což dokazuje vynikající kvalitu našich výrobků.

Nabídka výrobků ROWE

O firmě ROWE MINERALÖLWERK GmbH

Bezpodmínečná oddanost a vášeň! Tím se odlišujeme již od roku 1995. Společnost, kterou založil Michael Zehe v Porýní-Hesensku a která má ve Wormsu nejmodernější závod na míchání maziv v Evropě, v současnosti zaměstnává více než 300 lidí a zaměřuje se na výrobky nejvyšší kvality v kategorii Premium. To potvrzují četná schválení pro OE od renomovaných automobilových a průmyslových výrobců a pravidelné interní audity. Jako rodinná společnost nejen vyrábíme inovativní a udržitelná maziva, ale dodáváme naše výrobky i na mezinárodní trhy a staráme se o odbyt a podnikání našich zákazníků v době recese na trhu.

Pohled na příběh tohoto úspěchu ukazuje, že k prosperujícímu podnikání nestačí mít jen dobrý nápad, ale důležité jsou také vztahy se zákazníky a víra ve vlastní značku. To jsou klíčové hodnoty, které značku ROWE odlišují.

„Záměrně se soustředíme především na pokračující růst našich odbytišť, podílů na trhu a příjmů a zisků – a to i v těchto ekonomicky obtížných časech. Ve společnosti ROWE sázíme na nové distribuční kanály a podporujeme naše partnery v síti prodejen ROWE Family Partner, kterou jsme začali budovat v září 2021. Každoročně také zvyšujeme počet zaměstnanců, což našim zákazníkům dává možnost dosáhnout výrazně vyšších marží na všech úrovních distribuce,“ zdůrazňuje Filip Dudzinski, Interim Sales Manager společnosti ROWE pro střední Evropu. „Díky mnoha dceřiným společnostem a věrnosti zákazníků ve více než 80 zemích světa značka ROWE vždy pružně reaguje na změny a se svým rozsáhlým portfoliem maziv a chladicích kapalin splňuje požadavky globálních trhů. Naše nabídka je podpořena pružným marketingem v různých oblastech, od tradičních prodejních kanálů až po maloobchodní nebo internetový prodej,“ dodává zástupce značky.

Produkty ROWE

10 faktů o značce ROWE Hightec:

  • 100% německý výrobce maziv a chladicích kapalin
  • nezávislá vertikální výroba, vlastní výroba plastů, plechů, etiket atd.
  • více než 70 km potrubí a 58 směšovacích kotlů
  • výroba maziv na ploše 110.000 m²
  • výrobní kapacita 600 t denně
  • vlastní oddělení výzkumu a vývoje
  • produkty HIGHTEC: od motorových olejů přes vlastní maziva až po chladicí kapaliny
  • vlastní závodní stáj ROWE Racing – vítěz 24H DTM v roce 2021
  • ROWE Family Partner – síť privilegovaných partnerů ROWE v Polsku, České republice a na Slovensku
  • podpora sportovních aktivit místních partnerů (speedway, karate, závody GSMP)!

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!