Continental představuje nové diagnostické přístroje Autodiagnos Tire 100/200/300 pro servis TPMS

16. listopadu 2022, 22:27

Společnost Continental představuje nové diagnostické přístroje Autodiagnos Tire 100/200/300 pro servis TPMS. Ty umí konfigurovat TPMS ventily od motocyklu přes osobní automobily až po nákladní automobily a autobusy.

Autodiagnos Tire od Continental

Od července 2022 musejí být všechna nově homologovaná užitková vozidla ze zákona vybavena systémem TPMS*. To znamená, že i provozovatelé vozových parků a servisy nákladních vozidel se budou nutně potřebovat vybavit vhodným přístrojem.

*TPMS povinné pro nově homologovaná užitková vozidla od 6.7.2022, pro všechny užitková vozidla od 6.7.2024

Autodiagnos Tire 100

Jde o kompaktní univerzální přístroj, který je vhodným řešením pro menší servisy. Díky 3,5″ dotykovému displeji a intuitivnímu uživatelskému rozhraní se přístroj ovládá stejně snadno jako chytrý telefon – a přitom nabízí všechny důležité funkce TMPS pro osobní automobily.

Kompletní informace naleznete ve formátu PDF.

Autodiagnos Tire 200

Autodiagnos Tire 200 je novým referenčním přístrojem pro osobní automobily a je ideální pro větší servisy. Disponuje pohodlnějším ovládáním díky 5″ obrazovce. Oproti verzi 100 má integrované přihlašovací údaje do systému AutoAuth pro vozidla se Secure Gateway a ID shodu s uloženými informacemi o senzorech ve vozidlech během řešení problémů.

Kompletní informace naleznete ve formátu PDF.

Autodiagnos Tire 300

Autodiagnos Tire 300  je komplexní řešení pro servis TPMS a správu pneumatik a dokáže vše, co verze 100 i 200 – a ještě více. Nabízí další funkce, které jsou spojené s nejvyššími nároky během správy vozového parku a pneumatik pro osobní a užitková vozidla. Velký 8″ dotykový displej navíc zajišťuje mimořádný uživatelský komfort.

Kompletní informace naleznete ve formátu PDF.

Tři inovativní servisní přístroje podporují WLAN a lze s nimi samostatně pracovat přímo na vozidle. Prostřednictvím dotykové obrazovky jsou mechanici vedeni prostřednictvím automatizovaných postupů. Aby software byl vždy v aktuálním stavu je zajištěna podpora pravidelných aktualizací, a to bez nutnosti připojení k počítači.

Všechna data po ruce

Do servisních přístrojů lze data ze senzorů TPMS ukládat, exportovat je nebo je vytisknout. Kromě toho může uživatel vyhledávat údaje podle značky vozidla, modelu vozidla, roku výroby, ale i podle jména zákazníka. Databáze obsahuje údaje 100 % všech OE senzorů, všech běžných aftermarketových senzorů a zahrnuje také údaje ve 100 % všech osobních evropských automobilů, které jsou senzory TPMS vybaveny. Aktivaci, programování a přihlašovací postupy lze pomocí přístrojů Autodiagnos Tire provést během několika sekund.

Autodiagnos Tire od Continental

Kontrola dezénu pneumatik

Pomocí volitelného měřiče hloubky dezénu pneumatik lze provést přístrojem Autodiagnos Tire kompletní kontrolu TPMS senzorů, ale i pneumatik při běžném servisu. Opotřebované nebo poškozené pneumatiky mohou být tak identifikovány jediným pohybem.

Výhody:

  • dotyková přehledná obrazovka
  • komunikace v českém jazyce
  • kompletní databáze senzorů

Kompletní informace o zařízení naleznete ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!