FAG WheelSet – vysoce kvalitní příslušenství pro bezpečné opravy ložisek kol

8. prosince 2022, 12:42

V případě závady ložiska kola očekává zákazník autoservisu nejen rychlou a profesionální opravu, ale také obvyklou funkčnost po opravě – a to po nejdelší možnou dobu. Sada FAG WheelSet od společnosti Schaeffler tento požadavek splňuje. Inovace FAG, jako je pojistný kroužek, nýtovaný nákružek nebo čelní drážkování, přitom zajišťují obzvláště dlouhou životnost ložisek kol a jejich plnou funkčnost – k radosti zákazníka autoservisu.

Výměna ložiska kola je nekomplikovaná

Výměna příslušného příslušenství je vždy součástí profesionální výměny ložisek kol. Sada kol FAG WheelSet vždy obsahuje minimálně všechny komponenty předepsané výrobcem vozidla pro opravu. Pokud to odborníci Schaeffler považují za nutné, je těchto dílů často ještě více. Šetří to čas, je to profesionální a bezpečné. Ve srovnání s konkurenčními produkty obsahuje FAG WheelSet více příslušenství ve 13% * aplikací – ale samozřejmě pouze v případě, že je to nezbytně nutné pro opravu!

* Zdroj: Analýza TecDoc 10/2020)

Dobrý servis je samozřejmostí

Servisní služby společnosti Schaeffler pro nezávislé autoservisy jsou sloučeny pod značkou REPXPERT. Ať už jde o online katalog, technická školení, servisní hotline, speciální přípravky nebo tipy pro autoservisy týkající se všech aspektů kolem montáže ložisek kol: Odborníci z autoservisů mohou pohodlně kdykoli získat všechny služby prostřednictvím dílenského portálu Schaeffler REPXPERT. Techničtí editoři každý den pracují na novém obsahu, jako jsou např. montážní návody a videa pro konkrétní vozidlo, jakož i technické brožury a servisní informace. Stojí to za návštěvu!

Vysoce kvalitní příslušenství pro bezpečné opravy ložisek kol

Společnost Schaeffler také přenáší přesnou výrobní kvalitu ze sériové výroby na nezávislý trh s náhradními díly a se sadami FAG WheelSet nabízí komplexní sady ložisek kol pro opravy osobních a dodávkových automobilů. Společnost se také spoléhá na nejvyšší kvalitu a inovativní bezpečnostní systémy v oblasti nezbytného příslušenství (jako jsou šrouby, matice a mnoho dalších dílů), aby autoservisy mohly provádět rychlé a odborné opravy, které zajistí bezpečnost pro zákazníka. Příslušenství obsažené v sadě je samozřejmě precizně přizpůsobeno jak příslušnému ložisku kola, tak i vozidlu a zajišťuje tak optimální funkčnost po opravě.

Kompletní leták k dispozici ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!