Webové stránky společnosti Bremboparts nově obsahují sekci ‘Car fitting’

10. července 2023, 14:36

Společnost Brembo právě spustila na svých webových stránkách Bremboparts novou sekci „Car fitting“. Obsahuje postupy a pokyny krok za krokem pro výměnu brzdových produktů Brembo. Dlouholeté zkušenosti společnosti v oblasti brzdových systémů jí umožňují nejen nabízet široké a spolehlivé aftermarketové portfolio, ale také vést všechny, kteří potřebují informace a aktuální znalosti.

Car fitting od Bremboparts

S vývojem trhu v posledních letech se na aftermarketu objevila široká škála brzdových dílů, které ne vždy doprovázely potřebné informace o jejich údržbě. Společnost Brembo jako poskytovatel servisně orientovaných řešení klade velký důraz na to, aby byly vždy uspokojeny rozmanité potřeby zákazníků. Za tímto účelem vytvořila společnost na svých webových stránkách nové centrum, jehož cílem je poskytnout zákazníkům všechny důležité informace o produktech, včetně informací o údržbě a bezpečnosti.

Bremboparts stále více rozšiřuje sadu produktů a nástrojů a tato nová sekce je klíčovou součástí vylepšení webu, stejně jako změna rozvržení navigace, která byla spuštěna na začátku roku 2023. Všechny tyto nové funkce a vlastnosti jsou klíčové pro lepší uživatelský zážitek a snadnou orientaci v katalogu.

Brembo produkty

Lze se k němu dostat buď prostřednictvím QR kódu vytištěného na obalu výrobků, nebo kliknutím v support sekci na stránkách Bremboparts. Kromě toho je na každé stránce výrobku odkaz na „montážní návod“, který uživatele přesměruje na příslušnou stránku s pokyny k montáži která poskytuje intuitivní rozhraní, díky němuž jsou instalace a demontáž náhradních dílů bezproblémové.

Sekce car fitting je již k dispozici v anglické, italské, francouzské a německé jazykové verzi. Brzy bude přeložena do dalších jazyků. Ve svých 24 jazykových verzích dosáhla stránka Bremboparts v roce 2022 1,6 milionu uživatelů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!