Do nabídky společnosti Niterra přibyly nové svíčky z řady Laser Iridium

10. července 2023, 16:48

Devět nových typů zapalovacích svíček se vzácnými kovy je nyní k dispozici u distributorů výrobků značky NGK. Nabízené produkty jsou vhodné pro mnoho oblíbených modelů automobilů.

Devět nových zapalovacích svíček Niterra

Společnost Niterra (dříve NGK Spark Plug), přední světový specialista na zapalování a elektroniku vozidel, rozšířila svou nabídku produktů pro aftermarket o další sadu zapalovacích svíček z ušlechtilých kovů. Těchto devět nových produktů řady Laser Iridium, z nichž většina je kompatibilní s produkty Niterra pro OE, najde využití u desítek nejoblíbenějších vozidel dostupných v Evropě od Stellantisu, Hondy, Toyoty, Subaru nebo BMW.

S výjimkou jednoho výrobku všechny tyto novinky využívají dvou ušlechtilých kovů. Očekává se, že do roku 2025 zvýší společnosti Niterra svou nabídku pro aftermarket o 32 % na 9,98 milionu kusů.

„Těchto devět nových položek opět dokazuje, že jsme odhodláni zvýšit prodejní potenciál našich zákazníků na aftermarketu a nabídnout nejmodernější zapalovací svíčky pro nejoblíbenější vozidla,“ řekl Frank Massia, Director Marketing Aftermarket EMEA společnosti Niterra EMEA GmbH.

Pro které vozy se hodí nové zapalovací svíčky Laser Iridium Niterra?

Výrobek ILZKGR7B8G je určen pro širokou škálu vozidel společnosti Stellantis, čtvrtého největšího výrobce automobilů na světě podle prodejů. Patří mezi ně Opel/Vauxhall Astra L, Opel/Vauxhall Corsa F a modely Peugeot 208 a 308. Svíčka s označením ILNFR9B7G se používá u populární Astry K, zatímco položky DILZKAR7C11H a DILKAR7Q8 najdou své uplatnění u modelů Honda, resp. u Subaru.

Zapalovací svíčka DF5B-8A je určena pro 2,5litrové hybridní modely Toyota a její luxusní značku Lexus, včetně populární Toyoty RAV 4.

Nabídku NGK rozšířily také zapalovací svíčky ILTR6M9G a ILZKBR8D7G. První z nich představuje řešení pro motory o objemu 2,0 litru montované do modelů Opel/Vauxhall Insignia, zatímco druhá slouží k údržbě oblíbených modelů Stellantis, jako je Peugeot 308 1.6 Hybrid 225 a DS4 1.6 PureTech 180.

Zapalovací svíčka SIZKBR8B8HG z ušlechtilých kovů, která byla do nabídky zařazena teprve před několika týdny, je široce používána společností Stellantis a ve vysoce výkonných motorech M společnosti BMW, včetně ikonických sportovních vozů M3 a M5.

Teprve koncem června uvedla společnost Niterra na trh nejnovější produkt z této řady – ILKFR7A8 – první zapalovací svíčku z drahých kovů na trhu, kterou lze používat v modelech Stellantis, jako je robustní Jeep Compass, Alfa Romeo Tonale a crossover Fiat 500X.

Některé z nových produktů lze již nalézt v katalogu TecDoc, zatímco další se zde objeví 9. srpna 2023.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!