Společnost Brembo představuje na veletrzích AAPEX a SEMA novou strategii pro brzdové destičky XTRA pro aftermarket

14. listopadu 2023, 13:43

Společnost Brembo představila na veletrhu Automotive Aftermarket Products Expo (AAPEX) a Specialty Equipment Market Association (SEMA) v Las Vegas v USA novou strategii pro trh s brzdovými destičkami a ve světové premiéře představila nejnovější vývoj v oblasti brzd.

Brembo XTRA

„S tím, jak automobilový průmysl pokračuje v přechodu na budoucí pohonné jednotky, zůstává jedna věc neměnná – vozidla budou muset bezpečně zastavovat,“ řekl Roberto Caravati, provozní ředitel globální obchodní jednotky pro poprodejní služby společnosti Brembo. „Společnost Brembo bude i nadále poskytovat řešení pro nadšence, výrobce automobilů i závodní okruhy s cílem nabídnout co nejlepší zážitek z jízdy, aby vozidla byla bezpečnější pro další generace, a navíc bude každý produkt ekologičtější než ten předchozí. Naše rozšiřující se nabídka byla k vidění na veletrzích AAPEX a SEMA, aby si firmy i jednotlivci mohli prohlédnout a osahat to nejlepší v oblasti brzd.“

Na veletrhu AAPEX měla celosvětovou premiéru řada brzdových destiček Brembo XTRA, která neobsahuje měď a má složení Low Met (s nízkým obsahem kovů) a Ceramic NAO (bezazbestové organické materiály) (XTRA a XTRA Ceramic), což překlenulo propast u řady Brembo pro aftermarket a prokázalo schopnost společnosti Brembo poskytovat řešení na míru těm, kteří hledají nejlepší třecí materiál v destičkách pro aftermarket, spolu s nižším dopadem na životní prostředí.

  • Řada XTRA Low Met nabízí automobilovým nadšencům rychlé zastavení, nejlepší výkon a zážitek ve své třídě.
  • Řada XTRA Ceramic přináší vynikající výkon a komfort s minimálním množstvím prachu, což zajišťuje čistší kola.

Přidáním těchto nových destiček ke stávající řadě XTRA, která zahrnuje drážkované kotouče Brembo Max a vrtané kotouče XTRA, vzniká dokonalá výkonnostní kombinace určená speciálně pro vysoce výkonná vozidla.

Společnost Brembo také představila novou vizuální identitu celé řady destiček, která pomáhá odlišit jednotlivé skupiny pomocí různých nosných destiček a barev podložek.

  • Barva podložky označuje, do které skupiny výrobek patří: černá pro Prime, červená pro XTRA a stříbrná pro Beyond.
  • Barva nosných destiček informuje o třecím materiálu: černá pro Low Met, šedá pro NAO/Ceramic, modrá pro Beyond EV a zelená pro Beyond Greenance.

Tuto novou rozšířenou a na míru šitou strategii pro trh s destičkami umožnila spolupráce Brembo se společností Gold Phoenix, která obohatila a posílila pozici společnosti Brembo na trhu s destičkami pro aftermarket o vývoj a nejmodernější výrobní zařízení.

Brzdové systémy a komponenty Brembo se používají v široké škále vozidel, od vozů Formule 1 a dalších závodních sérií až po vozidla zaměřená na výkon i každodenní řízení. Nabídka společnosti Brembo se stále rozšiřuje, aby sloužila výrobcům automobilů i nadšencům a měnila energii v inspiraci.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!