Experti WUZETEM na tiskové snídani s novináři

16. listopadu 2023, 9:26

Odborníci společnosti WUZETEM v čele s generální ředitelkou Annou Ścieszko-Osińskou hovořili o pozitivní transformaci, kompetencích, potenciálu a expanzi společnosti během tiskové snídaně, která se konala 6. října ve Varšavě.

Wuzetem

Jedním z nejdůležitějších témat byly NOVÉ TECHNOLOGIE A TRHY

Jedním z klíčových faktorů úspěšné transformace společnosti WUZETEM bylo rozšíření strojního parku a rozvoj oddělení výzkumu a vývoje, včetně spolupráce s univerzitami, jako je WAT, Ústav fyzikální chemie Polské akademie věd a Varšavská technická univerzita. Výsledkem je, že společnost je v současné době jednou z mála společností v Polsku a Evropě, která úspěšně zavádí technologii DLC – výrobu povlaků z uhlíku podobného diamantu (diamond-like-carbon). Společnost WUZETEM je ceněným výrobcem dílů pro vstřikovače dieselových motorů, které denně používají regenerační závody po celém světě. Společnost nabízí trysky pro vstřikovací systémy vznětových motorů, které se používají v automobilech renomovaných značek, jako jsou Toyota, Mercedes-Benz, BMW atd.

SPOLUPRÁCE SE ZBROJNÍM SEKTOREM A SYNERGIE V RÁMCI SKUPINY ARP byla dalším tématem diskuse

Díky výše uvedeným investicím a odbornému know-how získala společnost WUZETEM nové průmyslové kompetence, z nichž profituje nejen ona sama, ale i související odvětví, včetně těch strategicky důležitých, která vyžadují odolnost, jako je například zbrojní průmysl. To je jeden z důležitých směrů rozvoje, který naplánovalo představenstvo společnosti a který se zhmotnil mimo jiné získáním koncese od Ministerstva vnitra a administrativy na výrobu, skladování a obchod se zbraněmi a střelivem pro vojenské a policejní účely.

Nedávné krizové roky prokázaly význam bezpečnosti dodavatelského řetězce a v tomto ohledu je klíčovým procesem zapojení domácího průmyslu do zásobování tak, aby logistické řetězce byly co nejkratší, nejpružnější a odolné vůči turbulencím.

Budoucnost investic & “ČLOVĚK NA PRVNÍM MÍSTĚ”, hodnotný a inspirativní závěr setkání.

Na závěr setkání s novináři generální ředitelka A. Ścieszko-Osińska zdůraznila význam investic do infrastruktury, ale také do lidského kapitálu. Postavení společnosti na polském i světovém trhu je výsledkem úsilí všech týmů a změny pracovní kultury, kdy je hlavní zásadou “člověk na prvním místě” a přístup “vše můžeme vyrobit” namísto “podaří se”.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!