Akademie WUZETEM – školení pro regenerační servisy

21. listopadu 2023, 11:25

Jedná se o sérii školení a integračních setkání pro zástupce klíčových služeb v oblasti repasování. V současné době školení probíhají pouze v Polsku, ale společnost WUZETEM plánuje pozvat na svá setkání v budoucnosti i zákazníky z exportních trhů.

Akademie WUZETEM

Akademie WUZETEM má zákazníky seznámit s činností společnosti a ukázat vysokou kvalitu jejích výrobků. Jejím úkolem je zasvětit do tajů výroby tohoto mimořádně přesného výrobku, kterým je rozprašovač pro vstřikovací systém vznětových motorů, a samozřejmě budovat vztahy na lince zákazník – výrobce.

Již 3 ročníky setkání Akademie jsou minulostí. První ročník se konal 13. října 2022 a zúčastnilo se ho 25 zákazníků zastupujících 16 služeb z celého Polska. Druhý ročník se uskutečnil v květnu 2023, kdy se dvou setkání pro regenarační servisy zúčastnilo celkem 30 servisů (14 servisů v prvním termínu a 16 servisů v druhém termínu). Kromě toho se v červnu v rámci Akademie uskutečnilo setkání s distributory WUZETEM (12 společností z celého Polska). Jedná se o distributory, kteří jsou přímými zákazníky společnosti WUZETEM z hlediska nákupu trysek pro vznětové motory. V říjnu 2023 se uskutečnil 3. ročník Akademie, kterého se zúčastnilo 17 servisů.

Před námi je 4. ročník, který proběhne před Vánoci v menším počtu 10 servisů. Zjednodušeně řečeno, hlavním cílem této iniciativy je představit nabídku výrobků a výrobní proces a také představit nejdůležitější faktory ovlivňující kvalitu výrobků vyráběných společností WUZETEM, které putují k zákazníkům největších regeneračních servisů v Polsku. První část setkání, kde se zákazníci mohou zblízka seznámit s tím, „kde bije srdce” společnosti WUZETEM, tedy s „návštěvou továrny”.

Hosté si pod vedením odborníků společnosti prohlédnou továrnu, seznámí se s výrobními technologiemi a mohou vidět následné výrobní procesy výrobků, které denně používají. Prezentační a diskusní část setkání je časem, kdy se odborníci dělí se zákazníky o své faktické znalosti a zkušenosti. Je to také skvělá příležitost naslouchat potřebám zákazníků a problémům, se kterými se potýkají při své každodenní práci, a poskytnout jim skutečnou podporu.

„Vycházíme jim vstříc, např. změnami v plánování implementací nových produktů, které jsou v daném období na trhu nezbytné,” říká jeden z přednášejících na setkání.

Firma WUZETEM je výrobce přesných ocelových komponentů pro vozidla, stroje a zařízení, který nabízí komplexní řešení přesné mechaniky pro výrobce a distributory v automobilovém, zemědělském, obranném a těžkém průmyslu. Společnost se specializuje na výrobu trysek, vstřikovačů, lisovaných prvků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!