NTK Vehicle Electronics představuje 35 nových širokospektrálních senzorů kyslíku

15. ledna 2024, 12:46

Společnost Niterra, která se specializuje na zapalování a automobilovou elektroniku, uvádí do svého sortimentu 35 kyslíkových senzorů NTK Vehicle Electronics. Tyto nejnovější výrobky patří do skupiny širokospektrálních snímačů.

Nové senzory kyslíku společnosti Nittera jsou nezbytnou součástkou pro snižování škodlivých znečišťujících látek v mnoha motorech. Kontrolní a diagnostické senzory pracují tak, že nepřetržitě měří obsah kyslíku ve výfukových plynech a následně tyto informace předávají řídicí jednotce motoru (ECU) vozidla, která následně vypočítá poměr vzduch/palivo a zajistí lepší výkon katalyzátoru. Vzhledem ke stále přísnějším emisním předpisům bude význam těchto řešení stále větší.

Všech 35 nových kyslíkových senzorů značky NTK je již nyní dostupných v prodejní síti. Senzory lze namontovat do modelů významných světových výrobců automobilů, včetně Toyoty, Nissanu, Renaultu a Volvo, a jsou k dispozici pro širokou škálu vozidel, včetně populárních crossoverů Nissan Qashqai a Toyota RAV 4, většího SUV XC60 od Volva a většího terénního Land Cruiseru od Toyoty. Jsou vhodné pro benzínová, naftová i hybridní vozidla. Nové kyslíkové senzory odpovídají až 267 označením OE a hodí se pro 162 modelů vozidel. To znamená, že značka NTK Vehicle Electronics pokrývá jednu z nejširších řad na trhu IAM.

Výrobky s novými označeními budou používány v přibližně 15 milionech vozidel v regionu EMEA a zvýší pokrytí trhu značkou NTK Vehicle Electronics o více než 2 %.

„S potěšením oznamujeme rozšíření naší nabídky až o 35 inovativních senzorů kyslíku. Tento krok podtrhuje naše pevné odhodlání neustále rozvíjet náš sortiment pro naše velké obchodní partnery na aftermarketu. Naší prioritou je poskytovat jim komplexní a aktuální řešení, zejména v souvislosti s klíčovými automobilovými komponenty. Nová nabídka nejen rozšiřuje portfolio, ale také posiluje pozitivní image týkající se hodnoty našich výrobků. Nejde jen o spokojenost zákazníků, ale také o budování trvalých vztahů založených na důvěře a profesionalitě. Díky těmto inovacím posilujeme svou pozici na trhu tím, že našim partnerům nabízíme komplexní a konkurenceschopná řešení,“ říká Dawid Pauszek, manažer technické podpory aftermarketu pro východní Evropu ve společnosti Niterra EMEA GmbH.

Aktuální údaje týkající se nových senzorů kyslíku jsou nyní k dispozici v aplikaci TecDoc.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!