Niterra rozšiřuje partnerství se Scuderia Ferrari

11. března 2024, 12:30

Společnost Niterra, která je dlouholetým oficiálním dodavatelem závodního týmu formule 1 Scuderia Ferrari, prodloužila smlouvu o několik let.

Téměř tři desetiletí dodávala Niterra “jiskru“ ikonickým červeným závodním vozům při nejméně šesti vítězstvích v šampionátu jezdců a osmi titulech konstruktérů. Jako prvotřídní dodavatel je společnost dobře známá svým angažmá v automobilových závodech. Je skutečně potěšena, že může pokračovat v úzké spolupráci s nejstarším a nejúspěšnějším týmem Formule 1 poskytováním technologií zapalování a odborných znalostí.

Ferrari 13. února 2024 představilo jednomístný vůz SF-24, s nímž se tým zúčastní mistrovství světa formule 1 v roce 2024 a který budou řídit Charles Leclerc a Carlos Sainz, oba v šesté, respektive čtvrté sezóně v týmu Scuderia Ferrari.

„Jsme samozřejmě rádi, že obnovujeme naše dlouholeté partnerství se Scuderia Ferrari, se jménem, které ztělesňuje vše, co je na závodech Formule 1 tak vzrušující. Během téměř 30 let spolupráce s tímto kultovním týmem jsme mohli vyvinout převratné technologie zapalování, které významně prospěly našim produktům pro originální i aftermarketový trh. Těšíme se na pokračování naší spolupráce s velkým nadšením a očekáváním,“ komentuje Damien Germès, prezident a generální ředitel společnosti Niterra EMEA GmbH, regionální prezident EMEA a ředitel globální centrály v Japonsku.

Mistrovství světa FIA Formule 1 v roce 2024 začalo 29. února v bahrajnském Sachíru a skončí po 24 závodech 8. prosince v Yas Marině v Abú Zabí. Společnost Niterra je potěšena, že může být součástí této další skutečně vzrušující kapitoly týmu Scuderia, a přeje mu v nadcházející sezóně mnoho úspěchů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!