Akademie WUZETEM – další školení již brzy!

21. března 2024, 15:59

Čekají nás další dvě série školení a integračních setkání pro zástupce nejdůležitějších servisních středisek zaměřených na repasi dílů. Akademie WUZETEM letos uspořádá celkem čtyři setkání, 3 pro partnery z Polska a jednoho se zúčastní zástupci servisů ze zahraničí.

Nový ročník série vzdělávacích setkání WUZETEM

Akademie WUZETEM je autorský program společnosti WUZETEM, který byl vytvořen pro její zákazníky. Jedná se o sérii školení a integračních setkání pro zástupce významných servisů zaměřených na repasi dílů v Polsku. V loňském roce se uskutečnilo několik těchto setkání. Co se během nich událo? Podívejte se na fotogalerii níže.

Během školení jsou prezentovány různé fáze výroby nejpřesnější části vstřikovačů vznětových motorů – trysek – a odborníci společnosti WUZETEM se rádi dělí o své znalosti a zkušenosti.

Zákazníci se tak mohou zblízka podívat, „kde bije srdce“ společnosti WUZETEM – pod vedením odborníků firmy WUZETEM se mohou seznámit s továrnou a jednotlivými fázemi výroby rozprašovače – nejnáročnější součásti vstřikovacího systému vznětových motorů. Je to také příležitost k výměně vzájemných zkušeností a velmi zajímavým diskusím. Výrobce si je vědom toho, že výměna zkušeností je pro vývoj této precizní technologie neocenitelná. Proto v letošním roce plánuje další setkání v rámci Akademie WUZETEM:

  • dvě setkání pro regenerační servisní střediska z Polska – v polovině května
  • dvě setkání – jedno pro servisy z Polska a první takové setkání pro zahraniční servisy – v polovině října

WUZETEM – globální dodavatel z Polska

Společnost Wuzetem je globálním dodavatelem přesných ocelových dílů pro vozidla, stroje a zařízení. Nabízí komplexní řešení přesné mechaniky pro výrobce a distributory v automobilovém, zemědělském, obranném a těžkém průmyslu. Specializuje se na výrobu trysek, vstřikovačů a lisovaných dílů nejvyšší kvality. Disponuje moderním strojním parkem, výzkumnou a vývojovou laboratoří a zkušeným týmem inženýrů.

Společnost funguje nepřetržitě již více než 70 let a její výrobky jsou dostupné ve 47 zemích světa. Zaměstnává 270 lidí. V posledních letech došlo k četným provozním změnám prakticky na všech úrovních: od plánování výroby až po prodej. Výsledkem je téměř zdvojnásobení výroby a také zdvojnásobení obratu. Za zmínku stojí, že 100 % výroby probíhá ve vlastní továrně WUZETEM.

Během akce budou moci zástupci servisů a distributorů navštívit výrobní závod a seznámit se s technologiemi, systémem kontroly kvality, historií a plány společnosti WUZETEM do budoucna.

Pozvánka Akademie WUZETEM

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!