OSRAM TYREinflate 4000: Kompaktní pomocník pro snadné huštění pneumatik

23. května 2024, 9:42

Společnost OSRAM rozšířila rodinu oblíbených kompresorů o produkt TYREinflate 4000. Tento inovativní akumulátorový kompresor se hodí nejenom na huštění pneumatik, ale je ideální také pro kempování, výlety a každodenní použití v garáži i na cestách.

OSRAM TYREinflate 4000

Bezdrátové pohodlí a rychlé nafouknutí: TYREinflate 4000 se zbavuje kabelů a umožňuje nafouknutí pneumatik s maximálním komfortem. Díky výkonné Li-Ion baterii zvládne kompresor nafouknout zcela prázdnou 13palcovou pneumatiku na 2,4 baru za pouhé 3,5 minuty, u 15palcové pneumatiky to zvládne přibližně za 6 minut.

Inteligentní funkce pro precizní huštění: Kompresor je vybaven funkcí automatického zastavení, která zajistí, že pneumatika nebude přehuštěna. Paměťové nastavení umožňuje uložit si požadovaný tlak pro až 4 vozidla/předměty, takže huštění je ještě rychlejší a pohodlnější.

OSRAM TYREinflate 4000

Jasná viditelnost i za zhoršených podmínek: Podsvícený LED displej a integrované LED světlo usnadňují sledování nastavení tlaku a zajišťují dostatečné osvětlení pracovní plochy i za tmy, šera nebo v mlze.

Univerzální použití a praktické příslušenství: Součástí balení kompresoru jsou 3 adaptéry pro ventilky jízdních kol a nafukovací předměty, úložné pouzdro a 12V DC kabel pro napájení v případě vybití akumulátoru. Promyšlené detaily, jako je úložný prostor s přístupem k nabíjecímu kabelu a místo pro uložení příslušenství, zajišťují maximální praktičnost a pohodlí.

OSRAM TYREinflate 4000

Další benefity TYREinflate 4000:

  • snadné použití bez nutnosti kabelového připojení k vozidlu
  • extra dlouhý kabel pro pohodlné nabíjení na cestách
  • možnost použití kdykoli a kdekoli
  • možnost přesného dofouknutí i uvolnění přebytečného tlaku v pneumatikách
  • kompaktní rozměry a nízká hmotnost pro snadné přenášení

TYREinflate 4000 je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí mít po ruce kompaktního a spolehlivého pomocníka pro snadné a rychlé huštění pneumatik. Ať už se chystáte na výlet autem, na kolo nebo jen potřebujete dofouknout míč, TYREinflate 4000 vám usnadní práci a ušetří čas.

  • Funkce: Automatické zastavení, paměťové nastavení tlaku, podsvícený LED displej, integrované LED světlo, 3 adaptéry, úložné pouzdro, 12V DC kabel, upouštěcí ventil
  • Výhody: Snadné, přehledné a univerzální použití, rychlé bezdrátové nafouknutí, inteligentní funkce, praktické příslušenství
  • Záruka: 2 roky

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!