Skupina UFI představí na veletrhu Automechanika Frankfurt UFI Hydrogen, svůj podnik budoucnosti pro čistou energii a udržitelnou mobilitu

4. července 2024, 13:49

>UFI Filters, přední společnost v oblasti filtrace, tepelného managementu a technologií pro rozvoj vodíkové mobility, představí na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem ve dnech 10. až 14. září 2024 technologické inovace, které vyvinula pro vodíkový sektor.

UFI FIlters Automechanika 2024

Cílem společnosti je aktivně se podílet na procesu dekarbonizace výrobou inovativních katalytických membrán pro výrobu ekologického vodíku i pro přeměnu samotného vodíku na elektřinu. K řízení vývoje a industrializace těchto membrán byla vytvořena nová společnost UFI Hydrogen – společnost, která bude mít na frankfurtském veletrhu svou evropskou premiéru.

Skupina UFI působí v oblasti vodíku od roku 2017 a již vyvinula zařízení pro využití vodíku v palivových článcích, které řeší problémy spojené s filtrací. V rámci toho vyvinula vzduchový filtr Super Adsorber, který spolu s iontoměničovými filtry zajišťuje nejlepší provoz palivových článků v oblasti mobility pro těžké nákladní vozy, ale i osobní a lehké užitkové vozy.

Kromě nových technologií představí skupina UFI Group také své tradiční filtrační know-how, vybudované na základě více než 50 let zkušeností. Společnost se totiž může pochlubit bezkonkurenčním působením v oblasti OE, neboť si ji vybralo 95 % světových automobilových značek a výrobci představující 50 % světové produkce těžkých vozidel. V souladu s tím představí společnost UFI Filters na veletrhu Automechanika také své inovativní filtrační technologie pro aftemarket a tepelný management v automobilovém průmyslu.

>UFI Filters naleznete na veletrhu Automechanika 2024 v hale 5.0 u stánku C77.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!