Tesla Blatná představuje nové řady rezistorů v hliníkovém pouzdru

15. července 2024, 14:31

Společnost Tesla Blatná zařadila do své nabídky novou řadu tenkých rezistorů a extra výkonných rezistorů, obojí v hliníkovém pouzdru.

Tesla Blatná rezistor

Mnoho zákazníků potřebuje stále častěji rezistor s malými rozměry, ale s vysokými požadavky na krátkodobé pulzní zatížení a trvalý jmenovitý výkon. Pro tyto projekty byla vyvinuta nová řada tenkých rezistorů TR37x.

Tenké rezistory  (TR371 – TR373)

Rezistory jsou vysoké pouhých 10 mm a nabízejí trvalý výkon až 170 W. Jsou vyrobeny z materiálů splňujících požadavky UL certifikace, jsou odolné proti zkratu a díky své kompaktní konstrukci nabízejí široké možnosti použití.

  • rozsah výkonu: až 170 W
  • rozsah odporu 1R0 až 750R
  • speciální vlastnost: tenký design vhodný pro malé zástavbové prostory

Tesla Blatná rezistor

Ploché rezistory (TR357 – TR360) s výkonem až 1000 W

Tvar hliníkového pouzdra zajišťuje rychlý odvod tepla a velmi robustní konstrukce rezistorů zaručuje vynikající mechanickou stabilitu a dlouhou životnost.

Rezistory jsou vyrobeny z materiálů splňujících požadavky UL certifikace, jsou odolné proti zkratu a díky své kompaktní konstrukci nabízejí široké možnosti použití.

  • rozsah výkonu: až 1000 W
  • rozsah odporu: 7R5 až 2K0
  • speciální vlastnost: mechanicky odolné kompaktní řešení

Rezistory mohou být dodávány s různými typy a délkami vodičů včetně speciálních typů zakončení. Montáž na chladič zlepšuje odvod tepla a zvyšuje tak výkon rezistorů.

Author: AnM
Journalist at MotoFocus.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!