Revoluční retrofity ve velikosti klasických halogenových žárovek!

23. září 2024, 13:43

Na vybraných trzích mohou řidiči legálně používat nejnovější technologii žárovek Philips Ultinon Pro6000 Boost (H1-LED, H4-LED direct fit a H7-LED). Vyznačují se tělesem direct fit s integrovanou paticí vyhovující normě IEC 60061. Tyto jedinečné retrofity H4, H1 a H7 vyvinuté společností Lumileds stanovují nové standardy instalace a byly schváleny pro silniční provoz v několika zemích Evropské unie (včetně Bulharska, Litvy, Lotyšska a České republiky). Jsou vhodné pro širokou škálu vozidel a jejich instalace se v podstatě neliší od jednoduché výměny žárovky.

 

Ultinon Pro6000 Boost H4-LED a H1-LED

Žárovky Philips Ultinon Pro6000 Boost jsou na vybraných trzích schváleny a splňují místní dopravní předpisy. Díky tomu mohou bezpečně nahradit halogenové žárovky v široké škále vozidel, od osobních automobilů po motocykly, obytné vozy, dodávky a lehké nákladní automobily.

Revoluční LED žárovka s přímou montáží

Nové žárovky Philips Ultinon Pro6000 Boost se svým vzhledem podobají svým halogenovým protějškům, takže jejich instalace je rychlá a snadná. To vše díky tomu, že se konstruktérům podařilo znatelně zmenšit chladič, aniž by to bylo na úkor účinného odvodu tepla. A co víc, díky ultrakompaktnímu pouzdru jsou retrofity Philips Ultinon Pro6000 Boost o 30 % menší než jejich předchůdci. To usnadňuje jejich instalaci do nejmenších světlometů.

Airboost

hladicí systém AirBoost od Philips

Jednou z pozoruhodných výhod přímo montovaného doplňkového osvětlení Philips Ultinon Pro6000 Boost H4-LED je vylepšený chladicí systém AirBoost. Přemístěním ventilátoru rozptylujícího teplo do střední části tělesa a nasáváním vzduchu ze základny směrem k přední části žárovky lze v tak kompaktním tělese dosáhnout výjimečné úrovně světelného optického výkonu, který zajišťuje vyšší jas na silnicích. Směrování proudu vzduchu k přední části reflektoru nejenže udržuje teplo mimo citlivé čipy LED. Vyhřívání světlometu také zajišťuje jeho rozmrazování během tuhé zimy, stejně jako u původních žárovek! Nyní mohou řidiči získat mnohem větší jas při stejném světelném výkonu bez ohledu na roční období.

AirFlux+

technologie AirFlux+ u žárovek Philips

V tomto modelu je použita technologie AirFlux+. Zajišťuje potřebný odvod tepla a zajišťuje životnost LED žárovek až 3.000 hodin. Jedinečná konstrukce poskytuje konzistentní a spolehlivý výkon, který vydrží šestkrát déle než srovnatelné halogenové žárovky, a stejně jako model H4 se dodává s plnou pětiletou zárukou, včetně dvouleté standardní záruky a dalších tří let prodloužené ochrany.

Bílé světlo, které neoslňuje

Philips Ultinon Pro6000 Boost

Doplňkové zdroje Philips Ultinon Pro6000 Boost nabízejí vynikající paprsek bílého světla s barevnou teplotou 5.800 kelvinů. Jeho optimální spektrum zlepšuje viditelnost dopravních značek a usnadňuje řidičům jejich sledování. Díky výjimečnému osvětlení směrem dopředu se řidiči mohou těšit z jasnějšího vidění. Aby neoslňovaly protijedoucí řidiče, jsou navíc vybaveny technologií SafeBeam – vytvářejí neoslňující světelný paprsek.

Exkluzivní a spolehlivá technologie Philips

Řada Philips Ultinon Pro6000 Boost je vybavena naší pokročilou technologií chlazení AirBoost, která je navržena tak, aby co nejlépe odváděla teplo a zajistila životnost žárovek LED až 3.000 hodin. To je až šestkrát déle než u srovnatelných halogenových žárovek. Díky takovému výkonu se na řadu Philips Ultinon Pro6000 Boost vztahuje plná pětiletá záruka, zahrnující dvouletou standardní záruku a dalších tři roky prodloužené ochrany.

Řada LED svítidel Philips pro dodatečnou montáž splňuje přísné požadavky na elektromagnetickou kompatibilitu (EMI) systémů vozidla a nabízí stabilní osvětlení v profesionální kvalitě.

Řada Philips Ultinon Pro6000 Boost je k dispozici v nejoblíbenějších typech žárovek do světlometů H1-LED, H4-LED direct fit a H7-LED.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!