Tenneco představuje přísady do paliva

4. května 2017, 12:03

Nepřetržité hromadění sazí a jiných znečišťujících látek může vést k poškození motoru, což znamená značné náklady. Odstranění těchto usazenin může mít vliv na obnovu výkonu motoru nebo na snížení spotřeby paliva. Firma Tenneco pod svou značkou Walker přináší několik produktů, které mohou pomoci.

Podle výrobce, produkt Walker Regeneration Activator odstraňuje saze a jiné částice, které mohou blokovat turbodmychadla, filtry pevných částic a katalyzátory. Může také pomoci při obnovení výkonu vstřikovačů a při regeneraci filtru pevných částic. Velké nahromadění nečistot v částech motoru, palivovém systému nebo systému pro regulaci emisí může snížit výkon motoru a způsobit vyšší spotřebu pohonných hmot, což vede k nárůstu emisí. Přípravek je vhodný pro použití u vozidel používaných v městských oblastech s kratší cykly jízdy.

Tenneco rovněž nabízí rozšířenou nabídku palivových aditiv (FBC), která snižují teplotu potřebnou pro spalování částic zachycených filtrem pevných částic. Jedná se o aditiva FBC první, druhé a třetí generace pro celou řadu vozidel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!