Společnost Cebia změnila sídlo a logo

2. června 2017, 11:10

Společnost Cebia, která se zabývá především prověřováním historie a zabezpečením vozidel, letos absolvovala zásadní historické změny. Společnost se přestěhovala do nových moderních prostor na Praze 4 a zároveň změnila logo a celý s tím spojený grafický projev společnosti.

recepce nového sídla Cebia

„Vloni měla Cebia již 25. výročí založení. Naše společnost se od počátku svého působení na trhu značně rozrůstá, potřebovali jsme větší a modernější prostory, tak jsme přikročili k této nelehké změně. Naše služby využívá stále více zákazníků a uvádíme na trh neustále nové služby. Naším klíčovým systémem je AUTOTRACER dostupný online na www.zkontrolujsiauto.cz, který slouží k prověření historie vozidla včetně vývoje stavu tachometru. Tento systém využívá měsíčně přes 100 tisíc zákazníků,“ uvedl Ing. Martin Pajer, ředitel společnosti Cebia.

Společnost Cebia se přestěhovala do budovy Alpha v BB Centru na Praze 4, kde má 1.200 m2 kancelářských ploch. V suterénu jsou nově vybudované dílny, kde společnost provádí zabezpečení vozidel formou značení oken, montáže satelitních jednotek a fyzické prověrky vozidel.

Nová adresa společnosti:
Vyskočilova 1461/2a
140 00 Praha 4

Nová telefonní čísla:
Telefon: +420 222 207 207
Fax: +420 222 207 107

Související články

Cebia SUMMARY 1/2017
Cebia SUMMARY 1/2017

Společnost Cebia přináší statistický souhrn trhu s ojetými vozidly. Jedná o analýzu prvního kvartálu letošního roku.

Cebia chce řešit problém stáčení kilometrů komplexně
Cebia chce řešit problém stáčení kilometrů komplexně

Cebia vítá snahu o řešení problematiky stáčení kilometrů, která byla nyní diskutována i na mezinárodní odborné konferenci „Boj proti podvodům se stáčenými kilometry“. Cebia na základě letitých zkušeností a detailní praktické znalosti problematiky navrhuje komplexní celoevropské řešení. Zároveň upozorňuje, že se jedná o nelehký a ambiciózní úkol.

APPAA se důrazně ohrazuje proti klamavým a nepodloženým informacím společnosti Cebia
APPAA se důrazně ohrazuje proti klamavým a nepodloženým informacím společnosti Cebia

Asociace prodejců použitých automobilů – autobazarů (APPAA) se důrazně ohrazuje proti klamavým a nepodloženým informacím společnosti Cebia o tom, že třetina nabízených ojetin pochází z jiné země, než uvádějí prodejci. Toto tvrzení je podle APPAA lživé a poškozuje celý trh s ojetými vozy v České republice.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!