Nabídka dílů Mahle pro historická vozidla

11. února 2019, 11:37

Před rokem firma Mahle uvedla na trh sortiment Classic Line – segment náhradních dílů pro oldtimery a youngtimery. Za tu dobu se nabídka rozšířila a nyní zahrnuje motorové díly, jako jsou vložky válců, písty, ventily a kluzná ložiska, ale také startéry, generátory, termostaty a filtrační součástky.

Pro mnohé z našich klientů jsou oldtimery nejen vášní, ale také druh investice. Proto při vývoji součástek Mahle Classic Line se zaměřujeme především na kvalitu, dodržování původních vlastností a trvanlivost. V obzvláště náročných případech nabízíme také možnost jednotkové výroby nebo zpracování mini série. – zdůrazňuje Olaf Henning, člen představenstva Mahle a ředitel divize Aftermarket.

Pro mnohé díly je možné najít ve firemních archivech konstrukční výkresy datované až do čtyřicátých let minulého století. Na základě této dokumentace společnost Mahle Aftermarket vyrábí konkrétní součásti s využitím současných znalostí a výrobních standardů.

Historická výroba dílů Mahle

V současné době probíhá rozmach rekonstrukcí jednodušších, užitkových historických vozidel. Tento trend je zaměřen na kdysi velmi populární modely, které se v současné době obnovují s vášní a přesností, které byly až do nedávné doby vyhrazeny výhradně historickým vozidlům vyšší třídy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!