SWAG slaví 70. výročí

12. srpna 2024, 11:52

Během posledních sedmi desetiletí značka SWAG prokazovala velkou flexibilitu prostřednictvím rozšiřování produktové řady, změn vlastníků a přemisťování. Jednou z nejnovějších změn je restrukturalizace strategie značky na SWAG VITAL Lines, která poskytuje nově konsolidovanou nabídku zaměřenou na pět hlavních produktových skupin.

SWAG je již 70 let úspěšným hráčem na mezinárodní dílenské scéně! bilstein group připomíná tuto významnou událost komunikačním balíčkem, ve kterém zákazníci i kolegové vyjadřují svůj názor a sdílejí své vzpomínky a vášeň pro značku.

„Jedno je jasné, bez nadšených příznivců, kterými se SWAG mezi zákazníky a autoservisy vždy těšil, by jeho úspěšný příběh nebyl možný,” zdůraznila Ana Todorović, manažerka divize Brand Experience Management.

Oslavy jsou příležitostí k ohlédnutí za úspěchy, ale SWAG se dívá i do budoucnosti.

„Ve své podstatě je SWAG značkou zastřešenou bilstein group, která nabízí všechny náhradní díly, které autodílna či servis potřebují k efektivnímu a ziskovému fungování,” uvedl Dominic Lammert, ředitel divize Global Brand Management.

Důvěru si je třeba zasloužit. Značka SWAG stále pracuje na rozvíjejících se řadách vysoce kvalitních produktů v kombinaci se spolehlivým servisem. Díky široké nabídce řešení pro opravy evropských vozidel a asijských aplikací je společnost SWAG již 70 let silným hráčem na trhu.

Více o nabídce značky SWAG se dozvíte ve formátu PDF nebo v následujícím videu:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!