Metzger Autoteile představuje novou řadu komponentů chladicího systému

3. října 2024, 14:16

Firma Metzger Autoteile rozšiřuje svou nabídku o řadu produktů zaměřených na chladicí systémy. Mezi novinkami najdete termostaty, příruby a chladící potrubí, všechny v prověřené kvalitě Metzger. Tyto komponenty jsou k dispozici pro široké spektrum vozidel a jsou kvalitní, snadno použitelné a vynikají dlouhou životností. 

Metzger produkty

Termostat hraje v automobilovém chladicím systému klíčovou roli. Zajišťuje rychlé zahřátí motoru na optimální teplotu a následně udržuje tuto teplotu. Nejčastější typ termostatu reguluje průtok chladicí kapaliny do vzduchem chlazeného radiátoru.

Prozkoumejte nabídku dílů chlazení od Metzger Autoteile. Ať už potřebujete termostat nebo další související součásti chladicího okruhu, firma má řešení pro širokou škálu vozidel.

Metzger Autoteile má více než 30letou tradici v poskytování kvalitních produktů zákazníkům po celém světě. V plně automatizovaném skladu ve Stuttgartu je k dispozici více než 30.000 položek. Všichni dodavatelé jsou certifikovaní podle ISO a jsou primárními dodavateli známých značek, což zaručuje, že obdržíte produkt ekvivalentní originálním dílům.

S důvěrou se spolehněte na dlouholeté zkušenosti a široký sortiment. Pro více informací o rozmanitém produktovém programu navštivte webové stránky Metzger. V České republice naleznete produkty Metzger v distribučních sítích společnosti LKQ a Swiss Automotive Group (SAG). Kompletní informace o dílech chladicího systému můžete najít v katalogu TecDoc nebo v katalogu Metzger.

Celý leták je k dispozici ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!