APM Automotive & Stahlgruber: ZF rozdá 80 Bluetooth reproduktorů

Pozor!

Akce skončila.

Na dokonalý zvuk přenosného Bluetooth reproduktoru JBL se může těšit hned 80 zákazníků, kteří si v říjnu u APM Automotive a Stahlgruber CZ nakoupí produkty značek LEMFÖRDER, SACHS a TRW.

Stačí být mezi nejrychlejšími, kteří dokáží splnit obratový limit v sortimentu koncernu ZF Aftermarket. Do něj patří prémiové komponenty podvozků a řízení LEMFÖRDER, léty osvědčené tlumiče SACHS či bezpečné a výkonné brzdy a stabilizátory TRW. Všechny jsou snadno dohledatelné v e-shopech APMShopConnect nebo STAKis.

JBL Charge 5 umožňuje vzít si oblíbenou hudbu kamkoli, přičemž nabízí luxusní zvuk JBL Original Pro Sound. O skvělou reprodukci se postará kvalitní woofer v rozměru 52 × 90mm a 20mm tweeter. Hudební RMS výkon je celkem 40W a lze ho snadno navýšit skrze PartyBoost spárování s další jednotkou. Na plné nabití hraje reproduktor 20 hodin a má dokonce funkci powerbanky pro nabití jiných zařízení. Nemusíte se bát ani polití vodou nebo jinými nápoji, protože celý přístroj je odolný vodě i prachu dle normy IP67.