Další novinky CARFIT od SAG CZ

9. června 2023, 8:39

Další tři technické spreje doplnily počátkem června nabídku autochemie a provozních kapalin exkluzivní značky CARFIT. Vedle praktického čističe škrtících klapek je tak nově k dispozici také nové keramické mazivo ve spreji a účinný pomocník při povolování závitů. Pokračuje tak letošní rozšiřování sortimentu oblíbené značky zahájené únorovým představením močoviny CarFit AdBlue a dubnovou inovací oblíbeného čističe brzd.

Uvolňovač šroubů s efektem šokového zmrazení – účinná pomůcka při uvolňování zrezivělých dílů, zejména šroubových spojení. Kromě skvělých mazacích vlastností k uvolnění přispívá i prudké snížení teploty na -30°C. Jednoduchá aplikace několika opakovanými střiky na zarezlé šrouby.

Čistič škrtící klapky – sprej na čištění karburátoru nebo škrticí klapky bez nutnosti demontáže. Má silně rozpouštěcí vlastnosti, takže stačí jen demontovat vzduchový filtr, nastříkat prostředek na znečištěné části a nechat působit. Pro zvýšení efektu výrobce doporučuje sprej aplikovat i do přívodu vzduchu nastartovaného motoru a několikrát přidat plyn. Antikorozní a nezanechává zbytky.

Mazací keramický sprej – tuk bez obsahu železa sloužící k ošetření částí vystavených velkému pracovnímu zatížení a velmi vysokým teplotám. Tuk s vysokou tepelnou stálostí chrání před elektrochemickou korozí a zabraňuje opotřebení či zadření. Je vhodný pro zejména pro ložiska brzdových systémů ABS a ASR a lambda senzory.

Všechny novinky jsou zahrnuty do aktualizovaného katalogu Carfit (2023), který je k dispozici např. v e-shopu Connect (v záložce SAG Info >> Katalogy/dokumenty SAG).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!