Herth+Buss: AirGuard 4.0 – nová generace

16. dubna 2020, 10:54

Podíl vozidel se systémem kontroly tlaku v pneumatikách (RDKS) se neustále zvyšuje. Nezávislým dílnám nabízí společnost Herth+Buss již delší dobu příslušné zařízení programování/diagnostiky, RDKS, AirGuard 3.0. Od této chvíle nabízí Herth+Buss novou generaci s ještě větším počtem funkcí.

Herth+Buss: AirGuard 4.0 – nová generace

Zařízení AirGuard 4.0 může stejně jako zařízení AirGuard 3.0 načítat všechny typy snímačů, které jsou k dostání na trhu a poté načtená data automaticky nebo manuálně přenášet na snímače kol Herth+Buss.

Zařízení AirGuard 4.0 se dodává s kabelem OBD, protože funkce adaptéru OBD-II a také funkce zaučení jsou již integrovány. Odpadá tak připojování dalšího adaptéru. Dále zařízení AirGuard 4.0 zobrazí, kde přesně ve vozidle se nachází zdířka OBD-II. Další předností je pak integrovaný měřič hloubky profilu. Měření je poté možné ukládat na zařízení AirGuard 4.0.

Pomocí integrované kamery je možný záznam poškození nebo také značení a jejich uložení v příslušném spisu zákazníka. Na zařízení AirGuard 4.0 je možné uložení až 100 datových záznamů. Poté je možné dokumentovaná data pomocí USBrozhraní přenést na počítač, zde uchovat a v případě potřeby je vyvolat. Pomocí dodatečně dodávaného modulu OBD-II-Bluetooth je možné také načítat a mazat paměť závad (DTC).

Naše nabídka RDKS je doplněna našimi snímači kol. Mohou se používat ve všech vozidlech se sériově instalovaným aktivním RDKS. Snímače jsou univerzálně programovatelné. Pro programování je potřebný buďto náš AirGuard 3.0 nebo AirGuard 4.0. Snímače je možné objednávat samostatně a dodávají se s kompletním ventilem. Programování každého snímače trvá pouze pět až patnáct sekund. Přednost našich snímačů kol: Originální ID-číslo je možné zkopírovat ze starého snímače na nový snímač nebo ho znovu zadat. Kromě toho je možné snímače kol opětovně popisovat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!