Den autodiagnostiky 2020 se odkládá

22. října 2020, 12:00

Pořadatelé informují, že 13. ročník Dne autodiagnostiky, se s ohledem na stávající situaci a nařízení vlády, odkládá.

Předtočené přednášky

Den AutodiagnostikyJako poděkování za stálý zájem předtočili několik přednášek, které zveřejní v členské sekci 20. 11. 2020. Registrace je zdarma.

Místo toho pro vás připravili program ve školicím středisku MOTOR expert:

„To však neznamená, že tuto smysluplnou myšlenku společného setkání vzdáváme, právě naopak. Podle pravidla „nesmíme se bát a nesmíme to vzdát“ jsme pro Vás připravili ne jeden den, ale celý měsíc plný zajímavých přednášek, seminářů, workshopů a školení. Když se nemůžeme potkat najednou, můžeme se potkávat postupně a po částech, čímž mám na mysli v omezeném počtu či přiměřeném množství. Symbolický Měsíc nejen autodiagnostiky je určen všem negativním lidem s pozitivním myšlením a já věřím, že je nás takových ještě dost. Upřímně, nemám strach z viru, nemám strach o nás ani o Vás a už vůbec ne o naši branži. Za posledních pár let jsme už natolik „vyškolení“ a na práci ve stresu vycvičení, že zvládneme cokoliv, pokud to nevzdáme.“ Irena Kanovská

Již nyní v členské sekci naleznete záznamy 24 přednášek z let 2016 až 2019 o celkové délce více než 19 hod.

Těšit se můžete na uznávané odborníky, jako jsou Ing. Pavel Štěrba, PhD., Ing. Štěpán Jičínský, Ing. Martin Hinner, Ing. Radek Jaroš, Ing. Andrej Haring, Ing. Jiří Blecha, Ing. Martin Richter a mnoho dalších.

Den Autodiagnostiky, který proběhl 8. listopadu 2019, si můžete připomenout v naší reportáži.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!