Novinky od STARLINE

6. března 2017, 10:30

Auto Kelly dodala do svého sortimentu několik novinek pod značkou Starline. Nově v nabídce najdeme např. hybridní stěrače, plničky klimatizací, nářadí,…

Nabídka stěračů Starline se aktuálně rozšířila o stěrač s hybridní technologií. Jde o plochý stěrač s prvky klasického stěrače pro dokonalé stírání. Hlavním znakem hybridních stěračů Starline je zvýšený přítlak po celé délce stírací lišty. Jsou vhodné pro vozidla i se specifickým zakřivením čelního skla a díky univerzálnímu adaptéru aplikovatelné na 99% vozového parku v ČR.

 

 

 

 

 

 

 

 

V  nabídce plniček klimatizací se nově objevuje základní model STARLINE HANDY, který má ambice oslovit nejen servisy seznamující se s problematikou servisu klimatizací, ale i pokročilé uživatele. Jedná se o přístroj dodávaný ve dvou provedeních, a to pro starší (R134a) i nový typ chladiva (R1234yf). Díky nízké hmotnosti, pouze 60kg umožňuje snadnou manipulaci na dílně. Ve standardní výbavě této plničky najdeme databázi osobních vozidel, průmyslových i zemědělských strojů, automatický vnitřní proplach či tiskárnu.

Nadstavbou tohoto modelu je stroj pro široké profesionální využití, který vychází z osvědčeného přístroje GV STP003P, který zaznamenal vylepšení technického charakteru (nově jsou osazeny např. váhy na starý a nový olej či váha na UV barvivo) a objevuje se tak i ve zcela novém kabátě pod názvem STARLINE CLEVER. Mezi přednosti tohoto stroje patří spolehlivý provoz, přehledné ovládací prvky i kompaktní rozměry. I tento přístroj je možné objednat ve dvou verzích, pro starší i nový typ chladiva.

Model, který nabídku zastřešuje, se nazývá STARLINE DUAL . Skvěle v sobě kombinuje možnost použití pro oba typy chladiva. Obsahuje dva zásobníky s chladivem, je vybaven třemi nádobkami na olej s elektronickou váhou a výkonnou vakuovou pumpou o výkonu 100 l/min. Přepnutí mezi jednotlivými režimy včetně proplachu přitom zabere pouhé dvě minuty. Samozřejmostí výbavy tohoto modelu je přehledný grafický displej, který vždy přesně informuje o aktuálním režimu přístroje, vše pochopitelně v českém jazyce.

Nabídka plniček ATF pro nadcházející sezonu se rozrostla o další modely, které vhodně doplňují ucelenou řadu. Novinkou je automatický model STARLINE START umožňující profesionální práci za vynikající cenu. Tento stroj využijí především ty servisy, které mají zájem o poskytování opravdu komplexních služeb, i když nemají s tímto druhem servisu dlouhodobé zkušenosti. Přístroj práci usnadní přehlednými ovládacími prvky i nenáročnou obsluhou. Obsahuje mimo jiné přehledný grafický displej, má transparentní hadice, elektronické váhy nového i starého oleje a nabízí také možnost dávkování detergentu.

Pro náročnější uživatele je v nabídce nový model ATF EASY. Tento stroj je vybaven průtokoměrem starého a nového oleje, dvěmi elektronickými váhami či funkcí automatického vstřiková aditiva. Samozřejmostí je grafický displej a přehledně uspořádané ovládací i kontrolní prvky. Využití tedy najde u profesionálů, kteří se ATF servisem zabývají častěji.

TOP model v nabídce ATF strojů se nazývá ATF 5000 SDRIVE. Tento stroj míří na profesionály, pro které je servis ATF běžnou činností, a který je také pro podmínky náročného provozu nejlépe uzpůsoben. Jako jediný na našem trhu nabízí vestavěnou databázi značek, typů převodovek, druhů olejů atd. Kombinuje přehlednost, praktičnost a funkčnost, tedy hlavní aspekty možnosti profesionálního využití. Mezi hlavní přednosti lze zařadit i podsvícený průtokoměr. Ovládání usnadňuje velký přehledný dotykový displej. Tento stroj by neměl chybět v dílně žádného mechanika, který servis bere vážně a do dílny požaduje jen to nejlepší. Všechny uvedené modely ATF jsou dodávány včetně sady adaptérů pro evropské a asijské vozy.

Nabídka nářadí Starline se nově rozšířila o řadu akumulátorového nářadí, se kterým nejste omezeni žádnými přívodními kabely, a tak je můžete snadno použít i pro práci mimo dílnu, na zahradě nebo v místech, kde není dostupná el. energie. Akumulátorové nářadí disponuje kvalitní Li-ion baterií s dlouhou výdrží a ergonomicky tvarovanou rukojetí s protiskluzovým povrchem.

Na začátku roku Auto Kelly rozšířila nabídku DPF filtrů o dalších 26 položek. Nově portfolio Starline filtrů pevných částic obsahuje 232 položek od dodavatelů z Evropy.

Autochemie Starline bude v nových obalech. Grafika obalů prošla redesignem, který pracuje s praktickým barevným rozlišením jednotlivých sortimentních skupin, a tak pomáhá rychlé orientaci při práci. Výrobky s těmito novými obaly bude Auto Kelly postupně uvádět do prodeje od dubna 2017.

Kompletní portfolio autochemie Starline je rozděleno do čtyř hlavních skupin:

STARLINE TECHNICKÉ SPREJE:
• pro ochranu a konzervaci vnějších plastů, elektrických zařízení a dílů karoserie
• pro mazání různých mechanických převodů, čepů, kloubů aj.
• pro účinnou očistu podvozku, motoru a jeho částí včetně čističů klimatizace

STARLINE OCHRANA VOZIDLA:
• dokonalá ochrana podvozku a dutin vozidla

STARLINE BARV Y A LAKY:
• pro nástřik a renovaci ráfků a brzdových třmenů

STARLINE LEPIDLA A TMELY:
• pro lepení autoskel
• pro zajištění šroubů
• primery a tmely na karosérie a motory

Novinka v sortimentu autochemie Starline – Lepidlo na autoskla.

Vysoce viskózní, rychle tvrdnoucí lepicí/těsnicí tmel na bázi polyuretanu je speciálně navržen pro lepení čelních skel automobilů, u kterých je vyžadována vysoká odolnost ve smyku. Je nabízen v praktickém 400 ml balení „salám“.

 

Související články

Novinky v sortimentu tlumičů a pružin
Novinky v sortimentu tlumičů a pružin

V uplynulých 3 měsících Auto Kelly rozšířila nabídku tlumičů Starline o 180 položek a pružin Starline o 100 položek. Více ZDE a na www.autokelly.cz.

Auto Kelly: Rozšíření nabídky řemenic klikové hřídele STARLINE
Auto Kelly: Rozšíření nabídky řemenic klikové hřídele STARLINE

V reakci na poptávku zákazníků Auto Kelly rozšířila stávající nabídku řemenic Starline o nové položky, které obsahují dodatečné příslušenství – šrouby a podložky, které jsou nutné při montáži. Řemenice jsou za příznivé ceny, mají vysokou kvalitu a záruka je 36 měsíců. Nabídka se bude rozšiřovat. Výhody řemenic Starline: • Široká nabídka nejčastěji poptávaných řemenic • Neustále se […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!