Výběrové výfuky pro ta nejfajnovější auta světa mají svého českého distributora

5. března 2018, 14:18

QuickSilver Exhaust, britský výrobce výfukových systémů s historií od roku 1973, umí nabídnout řešení i pro Bugatti Veyron nebo McLaren F1. Přes 3.500 paternů, řada Heritage pro kompletní modelovou řadu podporovaných značek od jejich založení až po současnou produkci, či úzká spolupráce s výrobcem vozů Aston Martin.

QuickSilver Exhaust, britský výrobce výfukových systémů s historií od roku 1973

Značka oceňovaná majiteli těch nejvzácnějších vozů planety na závodních okruzích, nejprestižnějších výstavách a setkáních jako jsou přehlídky elegance v Pebble Beach a Villa d’Este. Slash z Guns n´ Roses, Rowan Atkinson alias Mr.Bean, Nick Mason z Pink Floyd, Sir Stirling Moss či její výsost královna matka – všechny tyto významné osobnosti spojuje podobná touha.

Touha po tom nejúžasnějším zvuku motoru díky těm nejlepším výfukovým systémů z nerezové oceli, titanu, inconelu či keramiky s prodlouženou zárukou 25 let. Rolls Royce, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Mercedes-Benz, McLaren, Bugatti, Jaguar, Land Rover, Maserati, Porsche a další prémiové značky charakterizované nadšením pro výjimečnost, které právě díky firmě QuickSilver Exhaust dostává zcela novou podobu. Distribuční práva s certifikací pro odbornou montáž nyní v České republice zaštiťuje performance specialista společnost BSR Česká republika a Slovensko.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!