Vzduchové odpružení ARNOTT nově v nabídce TROST

20. dubna 2018, 11:26

Před více než 25 lety byla společnost Arnott inovátorem v oblasti náhradních dílů vzduchových podvozků. Dnes je světovým lídrem ve výrobě vysoce kvalitních náhradních dílů pneumatického odpružení a příslušenství, které splňují stejné specifikace jako produkty od originálního výrobce.

Vzduchové odpružení ARNOTT nově v nabídce TROST

Společnost má sídlo a výrobní závod na Floridě v USA. Centrála v Evropě se nachází v Nizozemsku, odtud je obsluhován celý evropský trh. Tato centrála se rychle rozrůstá a kromě montážních linek kompresorů zahájila v září 2016 i svou první montážní linku pneumatických pružin, z níž je zásobena většina evropského trhu.

Sortiment obsahuje celkem cca 294 položek. TOP položky jsou skladem, zbytek na objednávku – možnost expresního objednání.

Jedná se o vzduchové tlumiče, měchy, kompresory a přestavbové sady, které jsou určeny pro vybrané osobní vozy se vzduchovým podvozkem. Pokrytí evropského vozového parku je více než 150 aplikací (většinou luxusní vozy mnoha značek – např.: Audi, Bentley, BMW, Citroën, Jaguar, Land Rover, Maybach, Mercedes, Peugeot, Peugeot, Saab, VW,…).

Všechny tyto položky a další informace jsou snadno dohledatelné v online katalogu http://www.repdoc.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!