Program GARANCE PLUS u Behr Hella Service pokračuje

21. června 2018, 9:50

Již několikátý rok pokračuje spolupráce společnosti Auto Kelly s firmou Behr Hella Service program Garance Plus na kompresory. V  rámci této akce nabízí Auto Kelly servisům možnost zúčastnit se jednodenního praktického školení servisu klimatizace, jehož úspěšné absolvování zaručí jistotu dobropisu za reklamovaný kompresor Hella.

Program Garance plus ve spolupráci s Auto Kelly pokračujeCelé školení trvá jeden den a je složeno jak z teoretické, tak z intenzivní praktické části. Školení probíhá na vybraných místech ČR, která jsou ke školení plně vybavena. Po domluvě se servisem je možnost provést školení přímo u zákazníka, více informací se dozvíte u svého obchodního zástupce Auto Kelly.

Program školení zahrnuje odborný proplach klimatizace, odbornou výměnu kompresoru, dále naplnění klimatizace, diagnostiku závad a simulaci závad na modelu klimatizačního systému. Ze získané kompetence v oblasti oprav klimatizací profituje každý servis a může ji
využít ke zvýšení svého obratu. Po absolvování školení je servis automaticky registrován do programu „Garance Plus na kompresory“ a po dobu dvou let má možnost tento program využívat.

V rámci Garance Plus na kompresory máte vždy zajištěno rychlé vyřízení reklamace,
garantovaný dobropis, trvalou kvalifikaci v oblasti výměny kompresorů, technickou podporu nad rámec školení – speciální materiály, aplikace Compressor App v českém jazyce pro chytré telefony a tablety. Zdarma si ji stáhněte na www.hella.com/app.

Co je dobré vědět

Od kdy platí Garance Plus na kompresory?
Ode dne účasti na školení.

Platí Garance Plus na kompresory také pro kompresory, které byly vyměněny, resp. instalovány před školením?
Ne, pouze pro kompresory, které byly vyměněny, resp. namontoványv období dvou let po školení.

Mohu Garanci Plus na kompresory využít až čtyři roky po účasti na školení?
Ano, může nastat tento extrémní případ: kompresor bude vyměněn, resp. namontován dva roky po účasti na školení a po dalších dvou letech – tedy v rámci standardní dvouleté
záruční doby – se u něj vyskytne porucha. V takovém případě nadále platí Garance Plus na kompresory a na reklamaci bude 100% vystaven dobropis.

Takže Garance Plus na kompresory nemá vliv na samotnou dobu trvání záruky?
Přesně tak – Garance Plus na kompresory však zajistí zaručené uznání reklamace kompresoru v rámci běžné dvouleté záruční doby!

Zůstává zachována standardní záruka na kompresor?
Ano, Garance Plus nemá vliv na dvouletou záruku na kompresory.

Co obsahuje startovací balíček?
Startovací balíček obdržíte po absolvování školení. Obsahuje visačky k označení kompresorů, které budou doručeny v rámci Garance Plus na kompresory. Balíček dále obsahuje technické materiály s podrobnými informacemi o výměně kompresorů, které slouží jako doplnění školicích materiálů.

Nejbližší pořádaná školení:

TERMÍN DEN MÍSTO NÁZEV OBTÍŽNOST OBJEDNACÍ KÓD
11.07.2018  STŘEDA Praha Proplach klimatizačních systémů P ZR SK KA07 PR
25.07.2018 STŘEDA Ostrava Proplach klimatizačních systémů P ZR SK KA07 OS

Další školení budou následovat, sledujte http://www.autokelly.cz/page/nabidka-skoleni.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!