Nabídka firmy WEBER nově v portfoliu partnerů sítě AMT

17. prosince 2018, 11:11

V síti prodejců partnerské sítě AMT – Automotiveteam nyní naleznete osvědčenou německou značku WEBER. Její portfolio se zaměřuje především na vysoce kvalitní prvky vybavení pro pneuservisy a autoservisy.

WEBER nově v portfoliu partnerů sítě AMT

Od roku 1950 je značka Weber zárukou kvality, spolehlivosti a inovace. Produkty WEBER dominují svojí nabídkou ve vybavení evropských pneuservisů, stanic STK, vládních agentur, stejně jako v automobilovém průmyslu a ve výrobě pneumatik.

Od počátku byl vývoj společnosti charakterizován inovacemi a růstem, který se dnes odráží i ve strukturách a moderních produktech. Díky dlouholetým zkušenostem, vynikajícímu výkonu a vysokému stupni flexibility se společnost nyní stala jedním z předních výrobců profesionálních dílenských zařízení a hydraulických komponentů na národních i mezinárodních trzích.

Distribuce výrobků vyrobených podle nejvyšších standardů probíhá ze sídla firmy v Herleshausenu. Celkem pět prostorných moderních skladů dodává evropským zákazníkům pokročilé dílenské vybavení, stejně jako odpovídající příslušenství a náhradní díly.

Široký sortiment zahrnuje mimo jiné:

  • hydraulické a mechanické zdviže
  • vyvažovačky a přezouvačky kol
  • dílenské jeřáby
  • dílenské lisy
  • pracovní stoly a sety
  • hydraulická čerpadla pro konstrukci přívěsů a vozidel

Veškerou nabídku firmy WEBER nyní nově naleznete v portfoliu partnerů sítě AMT.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!