Sprej DPF Catalyst Cleaner nově u APM Automotive

8. března 2019, 9:23

Německá značka BLUECHEM, která se specializuje na moderní petrochemické výrobky pro údržbu a opravy motorových vozidel, nabízí na čištění filtrů pevných částic dieselových motorů hned několik produktů řady PowerMax. Sprej DPF Catalyst Cleaner je novinkou v sortimentu APM Automotive.

Sprej DPF Catalyst Cleaner nově u APM AutomotiveZatímco univerzální dieselové aditivum DPF Power Clean je spíše preventivním prostředkem usnadňujícím regeneraci filtru pevných částic snížením teploty potřebné k vypálení sazí ve filtru, další produkty už filtry skutečně čistí.

DPF Top Gun Cleaner je určený pro aplikaci speciální pistolí na vychladlém vozidle. Novinkový sprej DPF Catalyst Cleaner (s hadičkou a speciálním třístranným pěničem) se naopak aplikuje se do DPF zahřátého na provozní teplotu, aby pěna rychleji expandovala. V obou případech se aplikace pěny se provádí přes otvor po demontovaném teplotním nebo tlakovém senzoru.

Účinnější, ale náročnější metodou je pak vypláchnutí demontovaného filtru čističem DPF Flushing Liquid, jímž je třeba filtr zcela naplnit a pak jej nechat cca 8-10 hodin působit.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!