Velká jarní hra o vouchery s APM Automotive

18. března 2019, 12:20

Osvědčená jednoduchá pravidla a odměny v podobě voucherů na nákupy servisního vybavení přináší letošní JARNÍ AKCE pro zákazníky APM Automotive. Odstartovala v pátek 1. března a potrvá téměř do konce května tak, aby mechanici mohli své vouchery uplatnit 1. června při veletrhu dodavatelů EXPO 2019, kde budou mít získané vouchery vyšší hodnotu.

VELKÁ JARNÍ hra o vouchery s APM Automotive

Akce opět vychází z úzké spolupráce dvou předních dodavatelů autodílů na českém aftermarketovém trhu, APM Automotive a Stahlgruber CZ. Základním principem je odměna za splnění individuálně nastavených obratů za předem daný časový úsek, kdy jako odměny znovu poslouží vouchery na servisní vybavení. Mechanici tak mohou za své jarní nákupy získat další pomocníky pro svoji práci.

Také letos je velká Jarní akce výrazně propojena i s připravovaným veletrhem dodavatelů APM Automotive a Stahlgruber CZ. Druhý ročník úspěšného veletrhu se uskuteční v sobotu 1. června 2019 v pražských Letňanech, kde se představí více než stovka světových dodavatelů autodílů, příslušenství i servisního vybavení. Program veletrhu EXPO 2019 je koncipován jako celodenní zábava pro celou rodinu a účastníkům nabídne jedinečné akční nabídky a také již zmíněnou zvýšenou hodnotu voucherů. Společnost APM Automotive na veletrhu navíc oslaví i své letošní výroční čtvrtstoletí na českém trhu.

Do velké Jarní akce se samozřejmě mohou zapojit i noví zákazníci, kteří dosud od APM Automotive či Stahlgruber CZ autodíly a servisní vybavení nekupovali. Přihlášení do akce je jednoduché a vedle APMShopu je možné také prostřednictvím speciálního webu Velká jarní, kde jsou k dispozici i základní informace včetně pravidel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!