Auto Kelly rozšířil sortiment o kamery Neoline

10. června 2019, 9:51

Od května jsou v nabídce Auto Kelly čtyři kamery do auta značky Neoline. Značka využívá nejmodernější technologie, aby vyhovovala stále rostoucím potřebám a požadavkům zákazníků.

Auto Kelly rozšířil sortiment o kamery Neoline

Záznamová zařízení této značky umožňují nejen nahrávání videí ve vysokém rozlišení, ale disponují i řadou dalších funkcí. Jsou určena pro skrytou montáž za zpětným zrcátkem v osobních i nákladních vozidlech.

Videozáznam se automaticky ukládá způsobem, který neruší řidiče a nevyžaduje jeho pozornost během jízdy.

Kamery v nabídce:

  • Neoline X-COP 9100S – integruje spolehlivý detektor radarů RAMER na bezpečnou vzdálenost a palubní kameru do jediného rozhraní; díky zkombinovaní těchto zařízení má hybridní model funkce, které byly doposud v oddělených zařízení nedostupné.
  • Neoline X53 – dvoukanálová FullHD + HD palubní kamera je komponentní systém, který umožňuje trvalou skrytou montáž jednotlivých částí.
  • Neoline X72 – nabízí sofistikovaný parkovací režim umožňující individuální nastavení nahrávání při parkování, např. rozlišení, citlivost, spuštění nahrávání otřesem nebo pohybem, nebo oběma senzory.
  • Neoline S31 – minikamera s úhlem záběru 140° s možností kdykoli uzamknout právě nahrávané video, pro vozidla s možnosti doplnit napájecí adaptér i pro trvalou montáž.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!