Firma ELIT rozšířila svůj sortiment o oleje MPM Oil a o vzduchové odpružení Dunlop

14. října 2019, 13:06

Firma ELIT rozšířila svou nabídku o motorové a převodové oleje nizozemské značky MPM Oil, která působí na světovém trhu už více než 25 let. Od poloviny srpna 2019 je navíc sortiment ELIT obohacen o vzduchové odpružení britské značky Dunlop.

Oleje MPM Oil u Elitu

MPM Oil

V současné době v sortimentu maziv nabízí nejširší sortiment olejů, kapalin a maziv s více než 350 produkty schválenými výrobci automobilů, které pokrývají 99 % vozového parku v celé Evropě.

Důležitým aspektem úspěchu MPM je kromě téměř kompletního sortimentu rovněž propracovanost zákaznické podpory. Na webových stránkách značky jsou produkty MPM napárovány k více než 1,48 milionu komponentů, které zákazníkům pomáhají najít správný produkt pro jejich vozidlo. I díky tomu si značka vydobyla silnou pozici v zemích Beneluxu, ve Skandinávii, ale také ve Velké Británii.

Vzduchové odpružení Dunlop u Elitu

Vzduchové odpružení Dunlop

Vzduchové odpružení pochází od renomovaného výrobce, jehož hlavní výhodou je, oproti ostatním dodavatelům tohoto sortimentu, že není potřeba dodávat starý díl pro posouzení nároku na vrácení zálohy, neboť se jedná o zcela nový komponent. Rapidně se tak snižuje pořizovací cena a odpadá riziko, že starý díl nebude možné vrátit z důvodu jeho přílišného poškození.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!