Jak probíhal ADAS Den diagnostiky?

24. února 2020, 10:51

Dne 12. 2. 2020 pořádala společnost LKQ CZ, divize podpory prodeje LKQ, akci s názvem ADAS Den diagnostiky. Jednou z priorit bylo vzdělávání zákazníků převážně v oblasti nejnovější autoopravárenské technologie. A můžeme říci, že šlo o úspěšnou akci.

Akce se konala v Tréninkovém centru LKQ CZ v Praze Vysočanech ve dvou časech, a to od 9:00 (ELIT) a 14:00 (Auto Kelly). Jejím hlavním tématem byla kalibrace jízdních asistentů s použitím nejvhodnější diagnostiky a geometrie.

Velký zájem byl o seminář s praktickým workshopem, o čemž svědčí vysoká návštěvnost. Celkem dorazilo na dopolední (ELIT) i odpolední (Auto Kelly) prezentaci 70 zákazníků a několik zástupců z médií.

Zákazníkům se věnovali odborníci ze společnosti Texa Franco Breda a Mimmo Fichera a z týmu LKQ techničtí specialisté na diagnostiky Lubomír Blinka (tým lídr), Jiří Jacík, Petr Basista, Tomáš Hak a manažer podpory prodeje garážového vybavení Tomáš Dohodil.

Prezentace v angličtině na místě velmi kvalitně tlumočil Lukáš Matuška, manažer servisu garážového vybavení. Také díky němu bylo školení velmi názorné a srozumitelné.

LKQ CZ chce v konceptu prezentací na odborných dnech pro své zákazníky v průběhu roku i nadále pokračovat a zvyšovat tak kvalitu autoopravárenství na českém aftermarketovém trhu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Pavel Kloc, 25. února 2020, 8:49 0 0

Vskutku originelní název mi připomíná prestižní konferenci Den autodiagnostiky 2020. Letos již 13. ročník. 20.11.2020.

Odpověď