Behr Hella Service se mění na MAHLE Behr

9. dubna 2020, 12:54

Po loňské akvizici firmy Behr Hella Service (BHS) společností MAHLE jsou veškeré produkty BHS pro osobní i nákladní automobily nově dodávány z nového logistického centra MAHLE Aftermarket ve Vratislavi, případně z dalších distribučních skladů MAHLE.

Behr Hella Service se mění na MAHLE Behr

Změna se týká hlavně dílů tzv. ´tepelného managementu´, tedy chlazení, topení, klimatizace. Výrobky přitom zůstávají naprosto stejné a stále je možné vybírat mezi specifikacemi „Premium“ a „Standard“, tedy podle potřeb zákazníků.

Ani balení se příliš nemění, krabičky mají stejné rozměry jako dříve. Jediným rozdílem je označení novými logy MAHLE + BEHR, která ale zůstávají zárukou kvality pro kompletní sortiment tepelného managementu v kvalitě OE. U kompresorů a vodních čerpadel MAHLE budou stávající kartonové krabice postupně nahrazeny barevně potištěným obalem s výrazným designem MAHLE. Společnost MAHLE zároveň převzala také veškeré záruční závazky.

Než se ale změna projeví ve skladech u všech nabízených položek bude nějakou dobu trvat. Stará čísla dílů (čísla HELLA) zůstanou chvíli na štítku, samozřejmě společně s novými čísly dílů MAHLE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!