Inter Cars: S námi jste stále ve hře!

11. května 2020, 10:19

Inter Cars i v této náročné době nabízí možnost růstu a nových obchodních příležitostí, a to rozšířením spolupráce v rámci online Obchodu a online rezervační platformy provozované společností Inter Cars ČR.

Inter Cars mapa

V poslední době firma zaznamenává výrazný nárůst objednávek přes Inter Cars E-shop www.intercars.com/cz/eshop. Zde již prezentují síť autoservisů Q-SERVICE jako místa odborné montáže nebo minimálně jako místa prodeje objednaného zboží. I Vám chtějí nabídnout možnost stát se jedním z míst odborné montáže pro motoristy, kteří si objednají zboží (pneumatiky a baterie) i s montáží nebo jako prodejní místo objednaného příslušenství.

Jako součást této spolupráce vám nabízejí:

  • prezentaci Vašeho servisu v seznamu partnerských Servisních středisek Inter Cars nabízejících montáž nebo prodej pneumatik / dílů na webových stránkách Obchodu, včetně Vašich kontaktních údajů, informací o rozsahu služeb a jejich cenách;
  • příležitost získat nové zákazníky poskytnutím možnosti uživatelům rezervovat si služby montáže pneumatik / dílů nabízených Vaším Servisním střediskem v rámci Obchodu; zakoupených nebo rezervovaných prostřednictvím Obchodu.

Inter Cars e-shop

V rámci spolupráce s Inter Cars stačí splňovat:

  • poskytovat standardní zákaznické služby, které zákazníci v Servisním středisku očekávají;
  • vést aktivní obchodní spolupráci s Inter Cars;
  • zajišťovat odpovídající úroveň komunikace mezi Vaším Servisním střediskem a Inter Cars;
  • účastnit se propagačních kampaních organizovaných ze strany Inter Cars

Podrobnější informace o spolupráci naleznete ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!