LKQ CZ (Auto Kelly) nově nabízí kompletní sortiment repasovaných kompresorů Elstock

13. července 2020, 16:13

Firma LKQ CZ (Auto Kelly) nabízí kompletní sortiment repasovaných kompresorů Elstock, který čítá okolo 1.200 položek. Díky výměnnému programu repasovaných dílů mohou dodat nejen běžné a populární položky, ale také širokou škálu kompresorů i pro exotičtější modely vozidel.

Proč zvolit repasovaný díl?

Repasovaný kompresorDíky repasování je možné získat dobrou dostupnost a šíři sortimentu a zároveň sortiment okamžitě rozvíjet, jakmile jsou na trhu nové modely vozidel. Přitom získáváte produkt, který je kvalitativně i materiálově zcela odpovídající OE produktu. Kopie aftermarketových výrobců totiž ne vždy používají stejný materiál či splňují specifikace originálních kompresorů.

Proč zvolit repasovaný kompresor Elstock?

Proces repasování se v průběhu let zdokonaloval a je samozřejmě značně odlišný od způsobu repasování, s kterým firma Elstock začala před více než 40 roky. Všechny části jednotlivého repasovaného kompresoru postupují procesy repasování pohromadě, aby se zajistilo, že část, která fungovala v „předchozím životě“ kompresoru, bude perfektně funkční i v jeho „novém životě“. Žádný kompresor neopustí továrnu, dokud na něm nejsou provedeny zkoušky těsnosti a výkonu.

Kompresor je zkoušen při tlaku více než 20 barů, což je blízko dvojnásobku normálního provozního tlaku. Při tomto tlaku 20 barů je také testováno sepnutí a vypnutí spojky kompresoru, přičemž nesmí dojít k proklouznutí řemenice, přestože kompresor podává skoro dvojnásobek pracovního tlaku. Poté je vytištěn certifikát o provedení tohoto
náročného testu a přiložen ke kompresoru. To poskytuje jistotu, že žádný kompresor neopouští výrobu, aniž by jeho kvalita neodpovídala novému originálnímu kompresoru.

Pro snadnou instalaci a zabránění chybě při vlastní instalaci jsou všechny kompresory dodávány s naplněným olejem. U kompresorů Elstock máte jistotu, že množství a typ oleje odpovídají hodnotám uvedeným na etiketě kompresoru. Na kompresorech Elstock vždy
najdete originální konektor, který vám garantuje spolehlivou kvalitu spojení během instalace. Na kompresoru je také opět uvedeno originální číslo, aby byla zajištěna správná identifikace kompresoru v případě jakékoliv budoucí výměny.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!